CELEBRITIES

Bad hair day για τη Δούκισσα Νομικού και η κοκκινομάλλα Μπέττυ Μαγγίρα

Το Celeb Instagram Recap από το Ladylike.gr σε ενημερώνει για όλα όσα ανέβασαν οι διάσημοι στο social account τους.

Άλλη μια εβδομάδα κύλησε γαλήνια στο Instagram timeline της ελληνικής showbiz. Η Δέσποινα Βανδή πότισε τα λουλούδια της, η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στις υποχρεώσεις της, η Δούκισσα Νομικού μας έδειξε πώς είναι ένα bad hair day, η Αθηνά Οικονομικού συνέχισε τα γυρίσματα της νέας κυπριακής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί “Το δαχτυλίδι της φωτιάς” και η Μπέττυ Μαγγίρα έγινε φλογερή κοκκινομάλλα.

Δέσποινα Βανδή

Τα αγαπημένα της φυτά πότιζε η Δέσποινα Βανδή και ευχήθηκε καλό μήνα στους followers της. Είναι γνωστή, άλλωστε, η αγάπη της για τα φυτά και την καλλιέργεια αφού σε παλιότερη συνέντευξή της είχα αποκαλύψει ότι έχει μποστάνι στον κήπο της!

Φαίη Σκορδά

Τις τελευταίες μέρες των διακοπών της λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και το “Πρωινό” απολαμβάνει η Φαίη Σκορδά η οποία εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει αποκτήσει ξανά τη γραμμή της, μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της, τον περασμένο Μάιο. Η Φαίη δείχνει να διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της και αυτό όντως βγαίνει προς τα έξω.

Ελένη Φουρέιρα

Έτοιμη για τη νέα σεζόν είναι η Ελένη Φουρέιρα η οποία επέστρεψε δυναμικά μετά τις διακοπές της. Μάλιστα, φορώντας ένα καπέλο με βέλο, η τραγουδίστρια έβγαλε selfie μαζί με τους συνεργάτες της μέσα στο αυτοκίνητο.

Κατερίνα Στικούδη

Με δημιουργία του οίκου Celia Kritharioti πόζαρε η Κατερίνα Στικούδη και ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη συγκεκριμένη λήψη, η Κατερίνα δείχνει διαφορετική από το στιλ που την έχουμε συνηθίσει. Ρομαντικό και βικτοριανό.

Δούκισσα Νομικού

Νόμιζες πως πάντα η Δούκισσα Νομικού έχει τέλεια μαλλιά; Όχι, αγαπητή μου και μάλιστα η ίδια το αποκάλυψε με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Δεν είσαι η μόνη που έχει bad hair day αλλά και η Δούκισσα. Παρόλα αυτά, δεν την ενοχλεί καθόλου να το δείξει στους fans της. Ε, μη νιώθεις και εσύ λοιπόν όταν τα μαλλιά σου είναι στα χειρότερά τους!

Demy

Τα τσόκερ είναι της μόδας και θα αποτελέσουν μεγάλο trend των επόμενων μηνών. Η Demy φρόντισε να μπει στο κλίμα και να βάλει ένα λευκό τσόκερ. Υπέροχο σχέδιο!

Αθηνά Οικονομάκου

Τους followers της ευχαρίστησε με ένα φιλί η Αθηνά Οικονομάκου για τις ευχές που δέχτηκε για τη γιορτή της την 1η Σεπτεμβρίου. Εκείνη τη μέρα, η Αθηνά βρισκόταν στην Κύπρο για τα γυρίσματα της νέας κυπριακής σειράς “Το δαχτυλίδι της φωτιάς” ενώ αμέσως μετά ταξίδεψε στη Γαλλία.

Αγγελική Ηλιάδη

Με το νέο μέλος της οικογένειας, τον μικρό Βαγγέλη, βγήκε φωτογραφία η Αγγελική Ηλιάδη δείχνοντας πόσο ευτυχισμένη αυτήν την περίοδο. “Οι πολυτιμοτερες στιγμές στη ζωή είναι αυτές”, σχολίασε η τραγουδίστρια κρατώντας τον γιο της στην αγκαλιά της.

Κατερίνα Καινούργιου

Με τη νέα της συνεργάτιδα, την Μπέττυ Μαγγίρα, με την οποία θα παρουσιάζουν την εκπομπή “Όλα παίζουν” φωτογραφήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου. Είδες την αλλαγή στα μαλλιά της Μπέττυς; Κατακόκκινα! Εκτός από την Κατερίνα και την Μπέττυ, στην ομάδα είναι ο Γιώργος Λιανός και η Αλέκα Καμηλά.

Κωνσταντίνος Αργυρός

Η νέα σεζόν στο Posidonio ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και κάθε φορά το μαγαζί είναι γεμάτο. Φυσικά και ανέβασε φωτογραφία του από την πίστα, όπου κάθε βράδυ είναι κούκλος και σικάτος και κάνει τις θαυμάστριές του να “τσιρίζουν’ από τον ενθουσιασμό τους.