CELEBRITIES

Η έκπληξη των φίλων της Ντορέττας για τα γενέθλιά της και η αποκάλυψη της ηλικίας της

Η ηθοποιός, Ντορέττα Παπαδημητρίου, έχει μια πολύ καλή σχέση με τα social media. Έτσι, δεν παρέλειψε να κοινοποιήσει στο instagram το βίντεο από την έκπληξη που της έκαναν οι φίλοι της στη διάρκεια της πρόβας της για τα γενέθλιά της, αποκαλύπτοντας μάλιστα και την ηλικία της.

Συγκεκριμένα, η Ντορέττα βρισκόταν μέχρι αργά χθες το βράδυ στο θέατρο όπου θα εμφανίζεται φέτος το χειμώνα στο έργο του Νίκου Μουτσινά “Οι από πάνω” όταν, λίγο μετά τις 12, ο καλός της φίλος και make up artist, Σπύρος Σαμοΐλης, μπήκε στην αίθουσα κρατώντας μία τούρτα, κάνοντας την ηθοποιό να ξεσπάσει σε κλάματα από τη συγκίνηση.

Η ίδια δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Κάπως έτσι ξεκίνησε η μέρα των γενεθλίων μου ,χθές στις 00.01,χωρίς να έχω πάρει μυρωδιά για το τι έχουν κανονίσει οι φίλοι μου!Γιατί οι φίλοι ειναι αυτοί που μπορούν να σε κάνουν να γελάσεις και να κλάψεις απο χαρά,ακόμα και μετά απο 5 ώρες πρόβα και μύτη κατακόκκινη σαν την ντομάτα απ το συνάχι !!Σε ευχαριστώ πολύ @samoilisspiros και σε αγαπώ !!!!Σήμερα λοιπόν γιορτάζουμε όλη μέρα !!37 ειναι αυτά people!!!Lets get this party started!!!“.

 

Χρόνια πολλά, Ντορέττα!