CELEBRITIES

“Κολυμπούσαμε γυμνοί στην πισίνα της βασίλισσας Ελισάβετ και παίρναμε Εcstasy”. Τι έγινε ρε παιδιά;

ASSOCIATED PRESS

Κι όσο βασιλείς και πρίγκιπες λένε πως κάνουν τα πάντα βάσει πρωτοκόλλου, κάποιοι «κοινοί θνητοί» ανοίγουν το στόμα τους και κάνουν το παλάτι άνω- κάτω. Συγκεκριμένα, τις αποκαλύψεις αποφάσισε να κάνει ένας πρώην σύντροφος της ανιψιάς της Ελισάβετ, Lady Gabriella of Windsor, ο Aatish Taseer. Με άρθρο του στο Vanity Fair o 38χρονος δημοσιογράφος περιγράφει το όχι και τόσο politically correct περιστατικά που έζησε μέσα στο βρετανικό παλάτι.

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως: «Κολυμπούσαμε γυμνοί στην πισίνα της Βασίλισσας Ελισάβετ και παίρναμε Ecstasy μέσα στο παλάτι του Windsor». Συνεχίζει λέγοντας πως το παλάτι του Kensington είναι άγρια καταθλιπτικό. Για χρόνια ήταν το ησυχαστήριο της πριγκίπισσας Diana όπου πέρασε τα τελευταία χρόνια της εκεί ως αυτοεξόριστη, ακούγοντας κλασική μουσική τα βράδια. «Τα διαμερίσματα και τα γραφεία με τα μαύρα τούβλα έμοιαζαν με κάτι ανάμεσα σε στρατιωτικό νοσοκομείο και γηροκομείο», τονίζει χαρακτηριστικά στο άρθρο του.

Οι αποκαλύψεις του δημοσιογράφου έρχονται να ταράξουν την πάντα προγραμματισμένη καθημερινότητα του παλατιού σε μια κομβική περίοδο, καθώς σε λίγες μέρες θα γίνει ο πολυαναμενόμενος γάμος της χρονιάς, αυτός του πρίγκιπα Harry και της ηθοποιού Meghan Markle. Πάνω σε αυτό, ο Aatish έγραψε πως η πρώτη ξαδέρφη της βασίλισσας και μητέρα της Lady Gabriella Windsor, η πριγκίπισσα Michael έχει την πεποίθηση πως οι γαλαζοαίματοι δεν πρέπει να παντρεύονται κοινούς θνητούς.

Αν μη τι άλλο όλα αυτά θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Αναμένουμε ποια θα είναι αυτή του παλατιού.

Κεντρική φωτογραφία: Associated Press