CELEBRITIES

Ο χωρισμός Μπαλατσινού-Κωστόπουλου και η νέα εκπομπή της Φ. Σκορδά

Κυριακή χωρίς gossip recap γίνεται; Δε γίνεται. Tα 10 καλύτερα gossip της εβδομάδας για να είσαι πλήρως ενημερωμένη.

Μετά από 20 χρόνια σχέσης, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος ανακοίνωσαν μέσω επιστολής ότι χωρίζουν, η Κατερίνα Καραβάτου διέψευσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, η Φαίη Σκορδά ετοιμάζει νέα εκπομπή για την ερχόμενη σεζόν και η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο, γιόρτασαν τα πέντε χρόνια της σχέσης τους. Αυτά και πολλά άλλα gossip είδαμε και ακούσαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η είδηση της εβδομάδας δεν είναι άλλη από τον χωρισμό του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Το ζευγάρι με επιστολή του που δημοσιεύτηκε στο Koolnews.gr και το Jenny.gr ανακοίνωσε το τέλος του γάμου τους ο οποίος κράτησε 18 χρόνια και από αυτόν απέκτησαν τρία παιδιά. “Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι. Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ’ όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας. Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια. Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος“.

kostopoulos2.jpg

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι ετοιμάζει νέα εκπομπή για την επόμενη σεζόν και μαζί της θα είναι ο Γιάννης Λάτσιος. “Ετοιμάζουμε κάτι καινούριο για του χρόνου με το Γιάννη εκτός του “Πρωινό”. Θα είναι και ο Γιάννης Λάτσιος μαζί μου“. Λες να είναι κάποιο show για παιδιά όπως το “The Voice Kids”;

Τέλος στη φημολογία περί δεύτερης εγκυμοσύνης έβαλε η Κατερίνα Καραβάτου απαντώντας στο “Μες την καλή χαρά”. Την αφορμή έδωσε μια τηλεθεάτρια η οποία της ευχήθηκε για το δεύτερο παιδί της και όλοι ξέσπασαν στα γέλια. “Η Κατερίνα μας δεν είναι έγκυος, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους“, είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την Κατερίνα να απαντά “Δίκιο έχεις, όχι ότι δε θα υπάρξει και ποτέ δεύτερη εγκυμοσύνη“.

karavatoy.jpg 

Πέντε χρόνια μαζί έκλεισαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος και τα γιόρτασαν με ένα τετραήμερο ταξίδι αποκλειστικά για τους δυο τους στο Costa Navarino. Οι paparazzi τους απαθανάτισαν στην παραλία να απολαμβάνουν τις βουτιές τους ενώ μετά έφυγαν για την Άνδρο όπου θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους μαζί με τα παιδία της παρουσιάστριας.

menegaki pantzopoulos costa navarino 2.jpg 

Ρουβίτσες, πάρτε βαθιές ανάσες γιατί ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε με μαγιό για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού σποτ στην Κύπρο. Λίγο το βρεγμένο του σώμα λίγο το λάγνο του βλέμμα είναι αρκετά για να συμβούν εγκεφαλικά!

 

Ο Ιβάν Σβιτάιλο (βλέπε ο κούκλος παρτενέρ της Έλενας στο Just The 2 Of Us), σε συνέντευξή του μίλησε για το φλερτ ακόμη και αν αυτό προέρχεται από το ίδιο φύλο. “Ακόμα και το αντρικό φλερτ με κολακεύει, το φλερτ δεν έχει φύλο”. Αρκετά open minded ο Ιβάν, μπράβο του.

IVAN1.jpg 

Χαμός έγινε στο πάρτι της Panik Records για τα τρία χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της. Από τη Δέσποινα Βανδή, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τη Μαριαννα Λάτση μέχρι όλο το επιτελείο της Panik Records όλοι ήταν εκεί για να γιορτάσουν και να κόψουν την επετειακή τούρτα.

ANI LORAK - DESPINA VANDI - GIORGOS ARSENAKOS - DEMY.jpg

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε για την αντίθεση των γονιών του αγαπημένου της, Ζήση Παπαμίχου, λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχουν. “Με τους δικούς του υπάρχει ένα θέμα, γιατί υπάρχει η γειτονιά και λένε… είναι περίεργα τα πράγματα, δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις την δημοσιότητα.  Ή παθαίνεις ένα ψώνιο και τρελαίνεσαι ή πρέπει να το χειρίζεσαι με διακριτικό τρόπο“.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για τη συναυλία “Μια χώρα, μια φωνή” όπου ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης τραγούδησαν για τη στήριξη τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού “Αποστολή”, της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

despoina vandi.jpg 

Τις βουτιές τους απόλαυσαν η Ζέτα Μακρυπούλια, η Κατερίνα Στικούδη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Την Κατερίνα την είδαμε στο Kyllini beach με το εκκεντρικό ολόσωμο μαγιό της, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Αστέρα Βουλιαγμένης και τη Ζέτα Μακρυπούλια στην Πάρο όπου κάνει διακοπές με τον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Δάσκαλο.

zeta1.jpg 

Η Ρούλα Κορομηλά σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι θα ήθελε να ξανακάνει πρωινή εκπομπή αν της γινόταν η πρόταση. “Αν ερχόταν ένα κανάλι και μου έλεγε Ρούλα, έλα εδώ, φέρε ιδέες και στήσε ένα νέο πρωινό πρόγραμμα” θα δεχόμουν βεβαίως. Εννοείται ότι με ενδιαφέρει και θα δεχόμουν. Θα το έκανα γιατί ευτυχώς έχω ακόμη δημιουργικό μυαλό και επαφή με τον κόσμο“.

koromila2.jpg