CELEBRITIES

Η Yolanda Hadid δεν αφήνει κανένα να μιλάει άσχημα για την κόρη της, Bella

Όπως κάθε μητέρα, έτσι και η Yolanda Hadid, δεν μπορεί να ανεχτεί δημόσιες επιθέσεις εναντίον των παιδιών της και στην προκειμένη της κόρης της, Bella Hadid.

Η πρώην πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς “Real Housewives of Beverly Hills”, πήρε θέση στο ζήτημα που προέκυψε μετά από μία ανάρτηση της Bella Hadid στο instagram. Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες το διάσημο μοντέλο κοινοποίησε μια φωτογραφία στο προφίλ του, με την οποία ανακοίνωνε τη συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών ειδών Nike.

 

Μετά από αυτή την ανάρτηση, η χρυσή Ολυμπιονίκης του χορού στον πάγο, η οποία είχε συμμετάσχει και στο Dancing with the Stars, Meryl Davis, κοινοποίησε ένα tweet, σχολιάζοντας αρνητικά τη συμμετοχή μη αθλητών σε καμπάνιες αθλητικών ρούχων και αξεσουάρ. Το σχόλιο της Davis βρήκε αρκετούς να συμφωνούν, ενώ πολλοί πρόσθεσαν ότι η Bella στην εν λόγω φωτογραφία δείχνει υπερβολικά αδύνατη.

Φαίνεται πως η μαμά Yolanda δεν κρατήθηκε και θέλησε να απαντήσει σε αυτό το σχόλιο της Davis. Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στο προσωπικό της twitter έγραψε: “Προφανώς και δεν χρειάζεται να είσαι αθλητής για να φορέσεις και να απολαύσεις τα ρούχα της Nike, σωστά;“, χωρίς ωστόσο να σχολιάσει τίποτα για τα κιλά της κόρης της.