CELEBRITIES

Άνθιμος Ανανιάδης: Η αποκάλυψη για το ρόλο τρίτων προσώπων στον χωρισμό του

ndp

Ο Άνθιμος Ανανιάδης μέχρι πριν από λίγο καιρό έπλεε σε πελάγη ευτυχίας έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του Μαρία Νεφέλη Γαζή και στην αγκαλιά του τον γιο του Τιμόθεο. Ωστόσο το ζευγάρι δεν ζει πια μαζί και μυστήριο καλύπτει το status της σχέσης τους, με άλλα δημοσιεύματα να μιλούν για χωρισμό και άλλα για διάσταση. Το θέμα σχολίασε η πρωινή παρέα του Epsilon και της εκπομπής Επιτέλους Σαββατοκύριακο. Τις αποκαλύψεις έκανε ο Νίκος Γεωωργιάδης, που εκτός της φύσης της δημοσιογραφικής δουλειάς του είναι επιπλέον στενός φίλος με τον Άνθιμο.

Ο Νίκος Γεωργιάδης έκανε λόγο για τρίτα πρόσωπα που θέλησαν να «βάλουν λόγια» στο ζευγάρι και η ιστορία μεταξύ του Άνθιμου και της Μαρίας Νεφέλης άρχισε να φαντάζει κάπως σαν τις «Οικογενειακές ιστορίες» του Alpha.

«Όταν είσαι ένα κορίτσι 18, 19 ετών και τρίτοι και τέταρτοι άνθρωποι προσπαθούν να επηρεάσουν καταστάσεις, νομίζω ότι σε αυτήν την ηλικία επηρεάζεσαι ακόμη πιο εύκολα. Είναι λογικό, από το στενό σου περιβάλλον. Μάλιστα, κάποια στιγμή καλείσαι και να διαλέξεις. Το θέμα είναι ότι ο Άνθιμος ό,τι και να γίνει θέλει να είναι παρών στο μεγάλωμα του παιδιού», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Το λόγο πήρε η Ναταλία Γερμανού που είπε: «Εγώ θα σταθώ σε αυτό που μας έλεγε η Όλγα (σ.σ. η συνεργάτιδα της Όλγα Λαφαζάνη) την περασμένη εβδομάδα, ότι η επιλόχειος κατάθλιψη κάνει τις γυναίκες λίγο να βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά και να τα μεγεθύνουν. Αν σε αυτό προσθέσουμε και την πιθανότητα να επηρεάζεται αυτό το κορίτσι από το σπίτι της αλλά και η άλλη πλευρά, από τις μητέρες και πεθερές, εγώ θα έλεγα να αφήσουμε τα παιδιά να διαλέξουν εκείνα τι θέλουν να κάνουν στις ζωές τους».

«Επαφή πάντως υπάρχει κι εγώ ελπίζω ότι θα τα ξαναβρούν» κατέληξε ο Νίκος Γεωργιάδης κλείνοντας τη συζήτηση.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency