CELEBRITIES

Όταν η Άννα συνάντησε την Conchita στη Μύκονο

Κυριακή χωρίς gossip recap στο Ladylike.gr γίνεται; Όχι βέβαια. Διάβασε τα 10 καλύτερα gossip της εβδομάδας για να είσαι πλήρως ενημερωμένη.

Τα 40 χρόνια στο τραγούδι γιόρτασε η Άννα Βίσση στη Μύκονο και από αυτό δεν έλειψε κανείς. Ούτε καν η Conchita!

Βεβαίως, η φετινή νικήτρια της Eurovision ταξίδεψε στο νησί των ανέμων για να ευχηθεί στην απόλυτη χρόνια πολλά και να πει και ένα ντουέτο μαζί της.

Χαμός έγινε!

 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βάφτισε τον γιο του, Αναστάσιο, στη Νάξο με πλήθος επώνυμων καλεσμένων, η Μαριάντα Πιέριδη άφησε να εννοηθεί πως χώρισε, ο Μηδενιστής μίλησε για τις κακές σχέσεις που είχε με τον πατέρα του και ο Μάρκος Σεφερλής για την πρωινή που θα παρουσιάσει την επόμενη σεζόν στο Mega. Χαμούλης και αυτήν την εβδομάδα!

Τον γιο τους βάφτισαν στη Νάξο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα, το Σάββατο (26/7) και του έδωσαν το όνομα Αναστάσιος. Η βάπτιση έγινε στο εκκλησάκι της Παναγίας της Κριτόματης με πολλούς επώνυμους καλεσμένους: Μαρί Κυριακού, Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιάννης Λάτσιος, Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, Δημήτρης Σταρόβας και Γιώργος Λιανός. Στη συνέχεια ακολούθησε το γλέντι όπου οι καλεσμένοι αρχικά ήπιαν το τοπικό λικέρ του νησιού, κίτρο ενώ το μενού είχε σπεσιαλιτέ του τόπου.

 

Άλλο ένα ζευγάρι, η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας, θα βαφτίσει την κόρη του. Σύμφωνα με το περιοδικό “ΟΚ!” η βάπτιση θα γίνει στις 31 Αυγούστου σε κλειστό κύκλο, στο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής κοντά στη λίμνη του Μαραθώνα. Νονοί της μικρής Ηλέκτρας θα είναι ο Ηλίας Ψινάκης και ο Σπύρος Ριζόπουλος.

 

Για τη δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του, μίλησε ο Μηδενιστής σε συνέντευξή του στο “Εγώ Weekly”. “Ο πατέρας μου μας άφησε όταν ήμουν δέκα μηνών. Με έβλεπε, απ ό,τι μου λένε, περιστασιακά όταν ήμουν μωρό. Πρώτη φορά τον γνώρισα κανονικά στα 16 μου για τρεις μήνες. Δεύτερη φορά τον είδα στα 25 μου. Μέχρι τότε, δεν είχα ούτε ένα πιάτο φαγητό από εκείνον, ένα καλημέρα. Δεν είχα ακούσει ούτε ένα χρόνια πολλά από τον πατέρα μου. Ο θάνατός του με έβαλε σε ένα περίεργο τρυπάκι. Δεν στεναχωρήθηκα ούτε στο ένα δέκατο απ’ ό,τι θα στεναχωριόμουν αν πάθαινε κάτι η μητέρα μου ή όπως ένιωσα με τον θάνατο του πατριού μου“.

 

Πώς διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Με γυμναστική, φυσικά. Η Κωνσταντίνα ανέβασε μια selfie κατά τη διάρκεια της προπόνησης δείχνοντας τον γυμνασμένο κορμό της. Well done, Κωνσταντίνα.

 

Πάρε βαθιά ανάσα και απόλαυσε γυναικεία και ανδρικά κορμιά στην παραλία. Έλλη Κοκκίνου, Δέσποινα Βανδή, Πέγκυ Ζήνα, Αντώνης Κανάκης, Μάνος Ιωάννου, Αθηνά Οικονομάκου και Μαρία Κορινθίου τράβηξαν τα βλέμματα με τα γυμνασμένα σώματά τους.

Το νέο video clip της Δέσποινας Βανδή το είδες; Πρόκειται για την οπτικοποίηση του τραγουδιού “Όλα αλλάζουν” με την υπογραφή του σκηνοθέτη, Γιάννη Παπαδάκου. Το “Όλα αλλάζουν” θα περιληφθεί στην ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της Δέσποινας Βανδή που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο από την Heaven.

 

Για το ότι έδινε “χαρτζιλίκι” σε πρώην της σύντροφο, αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου σε συνέντευξή της. “Έχω πληρώσει πολλούς άνδρες στην ζωή μου. Έχω δώσει χαρτζιλίκι πολλές φορές. Στη Θεσσαλονίκη συγκατοικούσα με ένα παιδί που του αγόραζα μέχρι και τα τσιγάρα. Δεν έπιανε δουλειά. Ήταν τεμπέλης. Είχε αγκιστρωθεί πάνω μου“.

 

Το ότι χώρισε από τον σύντροφό της, Νέστορα Φωτιάδη, άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Happy Day” η Μαριάντα Πιερίδη.Δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε τώρα. Οπωσδήποτε, πάντως, ένα παιδάκι και ειδικά το πρώτο παιδάκι φέρνει κάποια ένταση μέσα στο ζευγάρι. Για την προσωπική μου ζωή εύχομαι μια καινούρια αρχή“. Της το ευχόμαστε και εμείς.

 

Όσο για το τι θα δούμε από τον Μάρκο Σεφερλή την επόμενη σεζόν στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής την ερχόμενη σεζόν, αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή της Λίζας Δουκακάρου και του Ιορδάνη Χασαπόπουλου. Θα έχει, λοιπόν, κουτσομπολιό χωρίς κακία, πολλές συνεντεύξεις, ζωντανό κοινό μια φορά την εβδομάδα, παιχνίδια και διαγωνισμούς. Ακόμη, δε θα τον δούμε στο ρόλο του δημοσιογράφου, ούτε θα κάνει ρόλους που παίζει στο θέατρο.

 

Αναδρομή της σεζόν που μας πέρασε, έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 ο οποίος φέτος ήρθε πρώτος στην τηλεθέαση. Αρχικά, στην πρωινή ζώνη το “Πρωινό” άφησε κατά 9 μονάδες πίσω το “Proino Mou” ενώ για πρώτη φορά κατέκτησε και την απογευματινή ζώνη με την καθημερινή σειρά “Μπρούσκο” η οποία θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. Τη νέα σεζόν θα δούμε επίσης τα σόου: “Dancing With The Stars 5”, “Your Face Sounds Familiar 3” και “The Voice 2”. Χαμούλης!