Ποια ηθοποιό θα ήθελε η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου στο ρόλο της Ζωής Λάσκαρη στο ''Μαριχουάνα Στοπ''

Η αντίδραση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της κόρης του σχετικά με το ''Μαριχουάνα Στοπ'' και την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Το βράδυ της Τρίτης ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την κόρη του, Μαρία Ελένη, βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης» κι έτσι οι δημοσιογράφοι που ήταν εκεί άδραξαν την ευκαιρία να τους ρωτήσουν μερικά πράγματα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρώτη και κύρια ερώτηση ζητούσε τη γνώμη τους για την απόφαση του Γιώργου Βάλαρη να δώσει τον ρόλο της Ζωής Λάσκαρη στην θεατρική μεταφορά της ταινίας «Μαριχουάνα Στοπ» στην Ντορέττα Παπαδημητρίου, όπως έχει ανακοινωθεί ήδη εδώ και μερικές μέρες.

Εκεί, ο γνωστός ποινικολόγος αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση λέγοντας πως προτιμά να μιλήσει μετά την παράσταση. Κάτι τέτοιο δε συνέβη, βέβαια, και με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η οποία μάλιστα αποκάλυψε πως είχε άλλη ηθοποιό στο μυαλό της για το ρόλο.

Συγκεκριμένα, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, είπε: «Από τότε που άκουσα πως θα γίνει αυτό το έργο, ένα κορίτσι μου ήρθε στο μυαλό μου. Δεν την ξέρω προσωπικά. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα. Χωρίς να θέλω να θίξω την Ντορέττα. Το είχα πει και στον Βάλαρη».

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ