FITNESS

Blake Lively: 4 μυστικά που τη διατηρούν fit χωρίς στερήσεις

Invision/AP Taylor Jewell

Η Blake Lively καταφέρνει να είναι εντυπωσιακή, ενώ την έχεις στο μυαλό σου σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Επανέρχεται μετά από κάθε εγκυμοσύνη (έχει 3 στο ενεργητικό της, ζωή να’χει) χωρίς όμως να ακολουθεί αυστηρή διατροφή ή να κάνει την πιο σκληρή γυμναστική που υπάρχει.

Η Blake Lively έχει κάποια μυστικά, που στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο μυστικά. Προσαρμόζεται ανάλογα με τη φάση ζωής της και ξέρει ότι χρειάζεται λίγο πιο σκληρή δουλειά όταν προσπαθείς να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης. Αλλά παραμένει ψύχραιμη και cool. Και λέει όχι στα άκρα.

Δεν στερείται το γλυκό

Πόσο σε καταλαβαίνω Blake μου, πόσο. Έχει μιλήσει πολλές φορές για τη λατρεία που έχει στα γλυκά και οι περισσότερες μπορούμε να ταυτιστούμε. «Δεν μπορώ να ξεκινήσω τη μέρα μου αν δεν πιω λίγη ζεστή σοκολάτα. Ή να την τελειώσω χωρίς να φάω λίγα κομμάτια μαύρης σοκολάτας. Κάνουν μεγάλο καλό στη διάθεσή μου». Αποδεικνύεται και επιστημονικά εξάλλου.

Κάνει περισσότερη γυμναστική

Μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, έδωσε περισσότερη βάση στη γυμναστική. Αύξησε τις επισκέψεις της στο γυμναστήριο, σε εβδομαδιαία βάση. Ο προπονητής της Don Saladino, αποκάλυψε τις ασκήσεις που κάνει αλλά και τις διατροφικές επιλογές. «Τη Δευτέρα κάνουμε ασκήσεις για το άνω μέρος του σώματος και την Τρίτη ασχολούμαστε με το κάτω μέρος. Η Τετάρτη είναι μέρα και πισίνα και διασκέδαση. Την Πέμπτη επιστρέφουμε στο άνω μέρος, την Παρασκευή στο κάτω και το Σάββατο στους ώμους και τα μπράτσα».

Κάπου εδώ να σε ενημερώσουμε ότι η Blake Lively γυμνάζεται 6 μέρες την εβδομάδα όταν πρέπει να το κάνει για τις ανάγκες κάποιου ρόλου. Τρώει 4 γεύματα τη μέρα, με πρωτεΐνη, λαχανικά και υδατάνθρακα που «καίγεται» αργά.

Πρώτα η υγεία

Η Blake Lively έχει μιλήσει για την πίεση που δέχονται οι νέες μαμάδες να χάσουν γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης. «Είναι γελοίο που οι γυναίκες νιώθουν ότι πρέπει να δείχνουν καλύτερα από πριν, λες και δεν γέννησαν ποτέ. Με ένα καινούριο μωρό, πρέπει να τρως καλά για εκείνο ώστε να τρέφεται σωστά και το ίδιο. Το σώμα σου περνάει πολλά και αυτό που ίσως βοηθά είναι οι μικρές και ήπιες ασκήσεις γυμναστικής».

Χαρούμενη γυμναστική- φρέσκο φαγητό

Οι λέξεις κλειδιά για την ίδια. Θέλει να γυμνάζεται κάνοντας κάτι που της δίνει χαρά (η πισίνα τις Τετάρτες) και φροντίζει να μαγειρεύει με φρέσκα υλικά. Θεωρεί ότι αυτά τα 2 tips κάνουν τη διαφορά και στην εμφάνιση, αλλά και στην υγεία.