ADELE

Beyonce- Adele: Ανακοινώθηκε η συνεργασία τους και δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε

Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

Οι One Republic έριξαν τη βόμβα σε συνέντευξη που έδωσαν backstage, πριν παίξουν live στο Global Citizen Festival στη Νέα Υόρκη. Κι ενώ ο δημοσιογράφος τους ρωτούσε για το νέο album "Human" που αναμενόταν μέσα στο Νοέμβριο και τα έλεγαν έτσι χαλαρά, ήρθε η απάντηση δια στόματος Ryan Tedder, του τραγουδιστή του συγκροτήματος. Και αφορά την Beyonce, την Adele και τον Chris Martin.

Σε πρώτη φάση, μάλλον ανακάλεσε το μήνα κυκλοφορίας του cd, διερωτώμενος για το αν θα προλάβουν μέχρι τότε. Ωστόσο, υπάρχει αρκετό υλικό, με πρώτο single το “Rescue Me”, αν και δεν είναι αυτό που δημιούργησε τη μεγαλύτερη εντύπωση.

 

Όταν του ζητήθηκε να αποκαλύψει κανένα μυστικό για τι έχουμε να περιμένουμε από τη νέα δισκογραφική δουλειά τους, εκείνος είπε σε πολύ χαλαρό στιλ «Έχουμε ένα τραγούδι με την Beyonce και την Adele, ενώ θα συμμετάσχει και ο Chris Martin (των Coldplay) παίζοντας solo πιάνο στη «γέφυρα» του τραγουδιού. Θεωρητικά, είναι μία φανταστική είδηση με ένα τραγούδι υπερπαραγωγή που ήδη σκεφτόμαστε πως θα ακούμε στο γραφείο, στο σπίτι και στο αμάξι.

Διάβασε κι αυτό: Playlist γάμου: Τα 20 all-time classic τραγούδια, σύμφωνα με ένα βετεράνο wedding dj

 

Υπάρχουν ωστόσο και οι fans που πιστεύουν ότι μάλλον πρόκειται για αστείο της στιγμής και ότι ο Tedder μας έκανε πλάκα, παίζοντας με τον πόνο μας. Αν ενώσεις όμως τα κομμάτια του παζλ, δεν πρόκειται για για μία συνεργασία που είναι εντελώς ανέφικτη. Ο τραγουδιστής των One Republic έχει ήδη συνεργαστεί και με τις δύο στη δημιουργία των κομματιών “Halo” της Beyonce και “Rumor Has It” της Adele.

Και οι δύο τραγουδίστριες τρέφουν αμοιβαία συμπάθεια, με την Adele να έχει προσπαθήσει να κόψει στη μέση το Grammy για Καλύτερο Δίσκο, επειδή πίστευε ότι το “Lemonade” της Beyonce ήταν καλύτερο. Ωστόσο, καμία από τις δύο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, αλλά ξέρουμε ότι η Adele επιστρέφει δισκογραφικά τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Σύμπτωση ή τραγούδι που θα μπει σε πολλά albums; Ας περιμένουμε λίγους μήνες για να δούμε αν όντως θα έρθει το τραγούδι της χρονιάς σε μία πολυπληθή συνεργασία, έτσι όπως μας υποσχέθηκαν οι One Republic.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP, File