Βρες το σχήμα φρυδιών που σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω πώς θα κάνεις τα φρύδια σου.

Δεν είσαι σίγουρη πως αυτό το σχήμα που έχεις τώρα στα φρύδια σου, σου ταιριάζει; Ψάχνεις το ιδανικό σχήμα για το πρόσωπό σου; Είχες σκεφτεί ότι το ζώδιό σου, εκτός από την προσωπικότητά σου, μπορεί να δείχνει κάτι παραπάνω και για τα φρύδια σου;  Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το ζώδιό σου και να δεις αν σου ταιριάζουν τα γεμάτα με έμφαση στο φυσικό τόξο (Bold and Angular Brow, τα ίσια και ντελικάτα με πιο απαλή γωνία στο τόξο (Straight Brow), τα φυσικά φρύδια (Natural Brow) ή φρύδια που τονίζουν κάθε τρίχα (Feathered Brow).

Κριός

Ο Κριός διαθέτει δυναμική προσωπικότητα, για αυτόν τον λόγο δεν φοβάται να τονίσει τα φρύδια του. Ως ζώδιο της φωτιάς, οι Κριοί θεωρούνται από τους γύρω τους θαρραλέοι ηγέτες, δεν φοβούνται να πάρουν ρίσκα και δεν χάνουν την αυτοπεποίθησή τους όσον αφορά τις επιλογές τους σχετικά με τις τάσεις.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Bold and Angular Brow

Δείχνει αυτοπεποίθηση και τονίζει τα εκφραστικά χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Ταύρος

Οι Ταύροι, που είναι πολύ υπομονετικοί και αξιόπιστοι άνθρωποι, είναι γνωστοί για τα δημιουργικά τους σχέδια και τη μεγάλη προσοχή που δίνουν στη λεπτομέρεια, η οποία είναι εύκολα διακριτή στο σχήμα των φρυδιών τους και στην εφαρμογή των προϊόντων.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Straight Brow

Είναι μια ιδανική ευκαιρία να επιδείξετε την προσοχή στη λεπτομέρεια και την υπομονή του Ταύρου.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι, που είναι πάντα περιπετειώδεις τύποι, αλλάζουν το σχήμα φρυδιών τους όπως άλλοι αλλάζουν πουκάμισα, δημιουργώντας έτσι νέες τάσεις λόγω των τολμηρών επιλογών ομορφιάς που κάνουν.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Bold and Angular Brow

Οι Δίδυμοι τολμούν να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις, γεγονός που καθιστά τo Bold & Angular Brow την ιδανική επιλογή.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, που είναι γνωστοί για την υπερευαισθησία τους στην κριτική, είναι λιγότερο περιπετειώδεις με την εμφάνισή τους, και έτσι προτιμούν ένα φυσικό φρύδι με μικρές αλλαγές για να ταιριάζει με τη διάθεσή τους

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Natural Brow

Οι Καρκίνοι θέλουν να τονίζουν όσο περισσότερο γίνεται τα φυσικά χαρακτηριστικά τους, τελειοποιώντας απλώς αυτό που τους χάρισε η φύση. Αυτό το στυλ εξασφαλίζει ακριβώς αυτό, δημιουργώντας ένα ρεαλιστικό, φυσικό αποτέλεσμα.

Λέων

Οι Λέοντες διψούν για αναγνώριση και θαυμασμό, και έτσι νιώθουν ιδιαίτερα περήφανοι για τις δεξιότητες και τις καινοτομίες τους επιλέγοντας τις περισσότερες φορές τις τάσεις για τα φρύδια που απαιτούν το υψηλότερο επίπεδο δεξιοτήτων ελπίζοντας να αναγνωριστούν οι ικανότητές τους.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Feathered Brow

Οι Λέοντες διψούν για νέες προκλήσεις, ιδίως για όσες έχουν ορατά αποτελέσματα. Το Feathered Brow κάνει τους ανθρώπους να ρωτούν επίμονα εάν «είναι αληθινό, και εάν δεν είναι, πώς μπορώ να το αποκτήσω;»

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς και προτιμούν να υιοθετούν ένα τέλειο στιλ και να το διατηρούν εξερευνώντας εναλλακτικές επιλογές. Οι Παρθένοι, σταθεροί στις απόψεις τους, είναι πιο πιθανό να τελειοποιήσουν ένα πράγμα παρά να αναζητήσουν νέες επιλογές ή να απομακρύνονται πολύ από αυτό που τους είναι οικείο.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Bold & Angular Brow

Δείχνει αυτοπεποίθηση και τονίζει τα εκφραστικά χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι γνωστό ότι είναι πολύ ισορροπημένοι. Οι Ζυγοί αγωνίζονται να διατηρήσουν μια αρμονία και στη ζωή τους και στα φρύδια τους. Οι Ζυγοί έχουν δύο πρόσωπα. Είναι πολύ ευδιάθετοι αλλά έχουν και σκοτεινές πλευρές.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Straight Brow

Παρόλο που τα φρύδια είναι αδελφάκια, όχι δίδυμα, το straight brow φέρνει μια νεανική ισορροπία στο πρόσωπο που είναι ιδανική για έναν Ζυγό.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι πολύ ευμετάβολοι εκ φύσεως και για αυτό αλλάζουν την εμφάνισή τους σχεδόν καθημερινά. Επιλέγουν ποια τάση τους ταιριάζει περισσότερο ενστικτωδώς και δεν φοβούνται να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο και να ξεφύγουν από τη ρουτίνα τους.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Feathered Brow

Αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για έναν Σκορπιό να εξερευνήσει ένα νέο, καλλιτεχνικό στυλ.

Τοξότης

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη έχουν εξωστρεφή και ενθουσιώδη φύση. Οι Τοξότες, που είναι πάντα πρόθυμοι να δοκιμάσουν καινούργια στυλ και εμπειρίες, δεν είναι τις περισσότερες φορές πρόθυμοι να κάνουν μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις αλλά αντίθετα προτιμούν να δοκιμάζουν πιο προσωρινές μεθόδους.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Natural Brow

Το Natural Brow αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για έναν Τοξότη να εξερευνήσει ένα σχήμα φρυδιών χωρίς να δεσμευτεί σε μακροπρόθεσμο επίπεδο.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι άτομα που συγκεντρώνονται στους στόχους τους και διαθέτουν έντονη προσωπικότητα. Παίρνουν τα πάντα στη ζωή σοβαρά, ακόμα και τους εαυτούς τους. Έτσι, όπως είναι φυσικό, παίρνουν και την εμφάνισή τους στα σοβαρά. Είναι απίθανο να δεις έναν Αιγόκερο με μια πολύ φανταχτερή εμφάνιση που τραβάει την προσοχή. Έχουν πολύ καλά διαμορφωμένη εικόνα για την εμφάνισή τους και δεν πειραματίζονται.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Straight Brow

Οι Αιγόκεροι προτιμούν κομψά και διακριτικά στυλ.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι ζώδια του αέρα, γεγονός που τους καθιστά πολύ κοινωνικούς. Συνήθως είναι δύσκολο να ορίσεις την προσωπικότητα ή το στυλ των Υδροχόων, καθώς αλλάζει συχνά. Τη μια στιγμή οι Υδροχόοι είναι εκφραστικοί και επιλέγουν καλλιτεχνικά και εντυπωσιακά στυλ και την επόμενη τους αρέσει ένα πιο φυσικό στυλ που να δίνει την αίσθηση ότι δεν φοράνε μακιγιάζ.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Natural Brow

Το natural brow δείχνει και ανεπιτήδευτο αλλά και κομψό, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για έναν ασταθή Υδροχόο.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες ζουν στον φανταστικό τους κόσμο που δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την πραγματικότητα, που σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να τους αρέσει ένα ευφάνταστο σχήμα φρυδιού από οποιοδήποτε άλλο από τα ζώδια σε αυτήν τη λίστα. Τους αρέσει πολύ να βλέπουν τον κόσμο με αισιοδοξία και τολμούν να είναι αντισυμβατικοί.

Στιλ Φρυδιών που τους Ταιριάζει: Feathered Brow

Το Feathered Brow αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για έναν Ιχθύ να εξερευνήσει ένα νέο, καλλιτεχνικό στυλ.

Κι αν «κόλλησες» και εσύ, όπως και εγώ, με το φρυδοσκόπιο της Benefit πουέφτασε πριν λίγο καιρό στο γραφείο μου και με ενθουσίασε, σου προτείνω μία βόλτα στα Brow bars του brand που βρίσκονται αποκλειστικά στα Sephora για να υιοθετήσεις άψογα το στυλ φρυδιών σου ταιριάζει. Μερικά από τα αγαπημένα μας, το Ka-Brow! eyebrow cream-gel color, η Foolproof Brow Powder, η Brow Zings παλέτα, το High Brow Glow, το Goof Proof Brow Pencil και το αόρατο τζελ 24h Brow Setter.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ