ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Τα πιο ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα στολίδια αποκλειστικά για beauty addicts

Μπορεί τα παραδοσιακά στολίδια και τα λαμπιόνια να έχουν την τιμητική τους πάνω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, όμως, αν θέλεις να βάλεις ακόμη μία πιο ιδιαίτερη πινελιά και να αφήσεις το beauty στίγμα σου στο κλασικό κατά τα άλλα, xmas deco, τότε τα beauty baubles είναι τα στολίδια που λείπουν από τη συλλογή σου.

Στην ουσία πρόκειται για χριστουγεννιάτικες μπάλες από τα αγαπημένα σου beauty brands που περιέχουν προϊόντα ομορφιάς και καλλυντικά σε μινιατούρες, ιδανικά για κάθε travel kit. Κι αν σου άρεσε η ίδέα, παρακάτω θα δεις τα beauty baubles που στολίσαμε στο δικό μας δέντρο.

This Works Sleep, Sleep Tight Set (Xmas Edition)

Εάν τα Χριστούγεννά σου αναμένονται εξαντλητικά, τότε δικαιωματικά στο δέντρο σου αξίζει αυτό το στολίδι! Με ένα ισχυρό μίγμα αιθέριων ελαίων λεβάντας, βετιβέρ και χαμομηλιού, το deep sleep pillow spray βοηθά στην χαλάρωση. Με την έξυπνη τεχνολογία με μικροκάψουλες αποτελεί ένα αλάνθαστο βοήθημα για όλα τα νυχτοπούλια. Τέλος, για ολοκληρωτική χαλάρωση, το stress check roll on περιέχει αιθέριο έλαιο πατσουλί, γνωστό για τις αντιστρεσογόνες ιδιότητές του.

Benefit Cosmetics Hoola Mini – Matte Powder Bronzer For Face (Xmas Edition)

Πάντα υπάρχει μία θέση πάνω (και κάτω) από το χριστουγεννιάτικο δέντρο για ένα Bene- δώρο ομορφιάς. Κι αν λατρεύεις το καλοκαίρι και τα bronzers, τότε το Hoola Mini – Matte Powder Bronzer της Benefit είναι αυτό που θα γίνει το αγαπημένο σου στολίδι.

Clinique Beauty Bauble

Για τις Clinique lovers, αυτό το bauble περιέχει τα δύο must προϊόντα για το μακιγιάζ ματιών. Τη High Impact™ Lash Elevating Mascara μάσκαρα για έντονες βλεφαρίδες και το προϊόν ντεμακιγιάζ  Take The Day Off™ Cleansing Balm, που φαιρεί το μακιγιάζ χωρίς να χρειάζεται έντονο τρίψιμο.

Molton Brown Muddled Plum Festive Body Wash Bauble

Νότες από ρούμι, δαμάσκηνο και σαφράν περιέχονται σε αυτό το γιορτινό bauble με αφρόλουτρο Muddled Plum Festive Body Wash, βάζοντάς σε εορταστικό mood.

The Body Shop, Mango Soft Hands Warm Kisses

Μία ενυδατική κρέμα χεριών και ένα lip butter με εξωτικό άρωμα μάνγκο από τη The Body Shop είναι αυτά που θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Εμπλουτισμένα με υπέροχα ενυδατικά συστατικά και έλαιο σπόρων μάνγκο,  προστατεύουν την επιδερμίδα των χεριών και των χειλιών με λίγες κινήσεις.

Jo Malone London Christmas Ornament

 

Από τη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Jo Malone δεν θα μπορούσε να λείπει ένα στολίδι για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου. Περιέχοντας ένα μίνι άρωμα και μία κρέμα σώματος, θα σε βάλει σε x-mas mood.