VIVIANE' S BEAUTY TALKS

Αυτά είναι τα δώρα που ονειρεύεται κάθε beauty junkie

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

φέτος ξεβαφόμουν κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ (ακόμη κι αν είχα ξενυχτήσει), έμαθα να καθαρίζω σωστά την επιδερμίδα μου, δεν ξεχνούσα να φορώ το αντηλιακό και την ενυδατική μου κάθε μέρα, έβαλα στο πρόγραμμα μία φορά την εβδομάδα να κάνω μία μάσκα, φρόντιζα να έχω υγιή και λαμπερά μαλλιά γι αυτό το λόγο μου αξίζει να μου φέρεις ένα από τα παρακάτω beauty δώρα.

 

Shiseido Essential Energy Moisturizing Cream Set

 

Το πιο ξεχωριστό σετ περιποίησης από τη Shiseido για όλες τις γυναίκες που τους αρέσει να αφιερώνουν χρόνο για τον εαυτό τους. Περιλαμβάνει την αγαπημένη 24ωρη κρέμα περιποίησης Essential Energy, το νέο προϊόν καθαρισμού Clarifying Foam, την ενυδατική λοσιόν treatment softener και τον iconic ορό περιποίησης Ultimune, σε ειδικά μεγέθη.

The Body Shop Ultimate Facial Mask Experience

 

Πέντε από τις πιο αγαπημένες και best seller μάσκες προσώπου της The Body Shop (Amazonian Acai Energising Radiance Mask, British Rose Fresh Plumping Mask, Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask, Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask και Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask), που είναι εμπνευσμένες από παραδοσιακές συνταγές ομορφιάς και σχεδιασμένες για να αναζωογονούν τις αισθήσεις και να επαναφέρουν στην επιδερμίδα την υγιή, φυσική της λάμψη. Ιδανικές για multi-masking!

Fresh Line Gift Box, Lips 4 kisses

Mία τίμια lipstick addict ξέρει πως για να δείχνουν όμορφα τα χείλη της με το κραγιόν θα πρέπει να τα φροντίζει σωστά και καθημερινά με τις κατάλληλες θεραπείες (aka balm) και αυτό το σετ από τη Fresh Line τις έχει όλες στα πιο yummi αρώματα: (Νέκταρ- Βανίλια- Ρόδι- Σοκολάτα- και Καρύδα με SPF15).

MAC Goody Bag Red Lips / Shiny Pretty Things

 

Ένα goody bagέ- ένα μεταλλικό φούξια νεσεσέρ Shiny Pretty γεμάτο με όσα χρειάζεσαι για άψογα, ζουμερά χείλη σε κάθε περίσταση: Ένα μολύβι χειλιών με ζωηρό φωτεινό κόκκινο με μπλε υποτόνους αποτέλεσμα, ένα κραγιόν και ένα  Lipglass  σε σκούρα κλασική κόκκινη απόχρωση.

Too Faced, Dream Queen Makeup Collection

 

Αυτή η  limited-edition συλλογή μακιγιάζ έχει όλα όσα θέλεις να ζητήσεις από τον Άγιο Βασίλη: Μία παλέττα 24 σκιών και 4 προϊόντων προσώπου, την iconic μάσκαρα σε mini μέγεθος Better Than Sex Mascara, ένα συγκλονιστικό lip gloss σε απόχρωση Pink Swan, για ονειρεμένα χείλη , το Hangover 3-in-1 Setting Spray και ένα limited-edition τσαντάκι για τα καλλυντικά σου.

Origins, Day & Night Ginzing Set

 

Ενυδάτωση και λάμψη 24 ώρες το 24ώρο! Σε αυτό το kit θα βρεις όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα σου για να είναι βαθιά ενυδατωμένη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το set περιλαμβάνει την ενυδατική κρέμα νύχτας High Potency Night-A-Mins Resurfacing Cream, την πλούσια κρέμα απολέπισης Modern Friction Nature’s Gentle Dermabrasion και την  αγαπημένη ενυδατική κρέμα, με μία νέα, πλούσια σύνθεση που ενυδατώνει ακόμα και τις πιο ξηρές επιδερμίδες, GinZing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream.

Benefit Cosmetics Xmas Set Full Face Makeup Set

 

Ο πιο γλυκός πειρασμός από τη Benefit για τις φετινές γιορτές! 4 bestseller προϊόντα σε ένα μεταλλικό κουτί που μοιάζει με τούρτα: Η ολοκαίνουργια BADgal BANG! μάσκαρα σε κανονικό μέγεθος για όγκο, η βάση The POREfessional για το πρόσωπο και τους πόρους, το High Brow μολύβι για λάμψη στα φρύδια και ένα φωτεινό κερασένιο Gogotint χρώμα για τα χείλη και τα ζυγωματικά.

Aveda Refresh & Invigorate

 

Αξιοποιώντας τη δύναμη του δεντρολίβανου και του δυόσμου, αυτό το σετ περιλαμβάνει τα: rosemary mint shampoo και conditioner που ξεμπερδεύουν και δίνουν όγκο σε λεπτά μαλλιά χωρίς να τα βαραίνουν ή να προκαλούν στατικό ηλεκτρισμό και το  rosemary mint hand and body wash που αναζωογονεί τις αισθήσεις.

La Mer Crème x Crème Moisture Set

 

Μία limited edition συσκευασία με δύο θρυλικές Crème de La Mer κρέμες 60ml & 15m για να τις έχουμε πάντοτε και παντού μαζί μας.

Bobbi Brown Travel Brush Set

 

Τα πέντε κορυφαία πινέλα της Bobbi συγκεντρωμένα σε μία εξαιρετικά κομψή clutch θήκη, ιδανική για ταξίδια ή καθ ‘οδόν προς το επόμενο party. Πινέλα πλήρους μεγέθους με travel-size λαβές, που έχουν σχεδιαστεί για να επιτυγχάνουν άψογη εφαρμογή του μακιγιάζ οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις τα: Full Coverage Face Brush, Sheer Powder Brush, Angle Eye Shadow Brush, Ultra Fine Eye Liner Brush, και Dual-Ended Brow Definer/Groomer.

Estée Lauder Revitalize & Glow Set for Firmer Youthful Looking Skin

 

To set που ξεκλειδώνει τη νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας μας και μειώνει δραστικά την εμφάνιση των γραμμών και των ρυτίδων περιλαμβάνει: Την Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme σε κανονικό μέγεθος, το θρυλικό Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Eye Balm, το Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II και το Advanced Night Micro Cleansing Foam.

Kérastase Aura Botanica Discovery Set

 

Το πιο πολυτελές gift box για τα μαλλιά από την Kérastase περιλαμβάνει το σαμπουάν Bain Micellaire Riche για απαλά, υγιή και λαμπερά μαλλιά, την κρέμα κατά του φριζαρίσματος Soin Fondamental και το διφασικό mist 99% φυσικής προέλευσης,  Essence d’éclat, που προστατεύει από τη θερμότητα και το φριζάρισμα, για λάμψη μακράς διάρκειας.

Laura Mercier Luxe Indulgences Almond Coconut Luxe Body Colection

 

Άρωμα από γάλα αμυγδάλου και γάλα καρύδας αναμειγνύονται με νότες από βανίλια, ηλιοτρόπιο και musk δημιουργώντας τον πιο αισθησιακό, ζεστό και αρμονικό συνδυασμό ιδανικό για όσους θέλουν μία γεμάτη, αισθησιακή και δελεαστική εμπειρία εντός και εκτός μπάνιου.Το σετ περιλαμβάνει ένα άρωμα, μία μεταξένια κρέμα, με ελαφριά σύνθεση που εμπλουτίζει το δέρμα με βιταμίνες A, C & E, ένα απαλό αφρόλουτρο με φυσικά συστατικά και ένα πολυτελές αφρόλουτρο που αφήνει το δέρμα τόσο απαλό όσο το μετάξι.

Κορρές Golden Krocus Skincare (Χρυσός Κρόκος Ελιξήριο Νεότητας Προσώπου και Ματιών)

 

Εμπνευσμένα από ένα σπάνιο λουλούδι της ελληνικής γης, τον Κρόκο Κοζάνης, το πολυτελές Ελιξήριο Νεότητας Προσώπου και το ολοκαίνουργιο Ελιξήριο Νεότητας Ματιών σχηματίζουν μία προστατευτική ασπίδα για την επιδερμίδα του προσώπου και την περιοχή των ματιών φτιαγμένη από χρυσό. Ιδανικά για όλους τους τύπους επιδερμίδας, για όλες τις ανάγκες φροντίδας και για όλες τις ηλικίες, βοηθούν το δέρμα να παραμένει υγιές, ενυδατωμένο και λαμπερό, μειώνοντας την εμφάνιση όλων των σημαδιών γήρανσης και κόπωσης. Δύο ελιξήρια νεότητας που θα αποτελέσουν τον τέλειο συνδυασμό για ένα αναζωογονημένο look.

L’Occitane Terre de Lumière L’ Εau Luxury Set

 

Τα φετινά Χριστούγεννα η L’ Occitane συνεργάστηκε με τον pop art οίκο μόδας Castelbajac προκειμένου να δημιουργήσει ευφάνταστα και μοντέρνα packagings για τα πιο τέλεια gift set. Αγαπημένη, η αρωματική σειρά περιποίησης Terre de Lumière L’ Εau που περιλαμβάνει το ομώνυμο άρωμα, αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και balm λάμψης για τα χέρια και το σώμα.

Nuxe Prodigieux® Le Parfum Gift Set

 

Ένα μοναδικό σετ εμβληματικών προϊόντων ομορφιάς που περιλαμβάνει το εμβληματικό ξηρό λάδι ενυδάτωσης και λάμψης για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά της Nuxe, Huile Prodigieuse, το άρωμα Prodigieux le Parfum με μαγευτική μυρωδιά από κίτρο, περγαμόντο, & άνθη πορτοκαλιάς, γαρδένια, μανόλια & τριαντάφυλλο, βανίλια & γάλα καρύδας και το  Prodigieux Huile de douche, σαμπουάν και αφρόλουτρο που καθαρίζει αφήνοντας μεταξένια αίσθηση και ντελικάτο άρωμα.

Jane Iredale Limited Edition Kiss and Tell Lip Stain/Gloss Kit

 

Αυτό που ξεχωρίσαμε από τη νέα εορταστική συλλογή της jane iredale, «Happy Together» ήταν το  νέο εορταστικό gloss kit «Kiss and Tell» που περιέχει δύο υπέροχες σταθερές και πολύ μεγάλης διάρκειας αποχρώσεις ιδανικές για κάθε party look κι ένα διάφανο ιριδίζον gloss με υπέροχη γεύση βανίλιας και ενυδατική σύνθεση για μία πιο glossy πινελιά.