ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Δώρα της τελευταίας στιγμής: Τα beauty sets που θα σου λύσουν τα χέρια

Οι επιλογές πολλές -μην πω αμέτρητες- και ο ελεύθερος  χρόνος αντιστρόφως ανάλογος όλων αυτών των πραγμάτων που άφησες για τελευταία στιγμή. Κοινώς χρειάζεσαι μία λίστα για τα δώρα της τελευταίας στιγμής. Κι αν είσαι fan των beauty sets (που σου εξοικονομούν χρήματα) εδώ θα βρεις τα πιο όμορφα ''πακέτα'' ομορφιάς- δώρα για τους αγαπημένους σου.

Η Vichy προσφέρει την εξειδικευμένη περιποίηση που ταιριάζει στον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας μέσα σε ένα συλλεκτικό εορταστικό νεσεσέρ με μια υπέροχη λεπτομέρεια, τη χρυσή νιφάδα χιονιού στο κούμπωμα. Κι αν ψάχνεις το τέλειο set για τη μαμά σου (και γενικά γυναίκες άνω των 50), η σειρά περιποίησης NEOVADIOL με σύμπλοκο αναπλήρωσης για επιδερμίδα στην εμμηνόπαυση (50+) είναι αυτό που ζητάς. Χαρίζει πιο πυκνή και ελαστική επιδερμίδα, ανάπλαση του περιγράμματος και μείωση της χαλάρωσης του προσώπου, ενώ η λάμψη και η ομοιογένεια αποκαθίστανται. Διατίθεται σε δύο τύπους, για κανονικές μικτές επιδερμίδες και για ξηρές επιδερμίδες.

 

”H φύση, το ωραιότερό μας δώρο” λέει η Caudalie και αν λατρεύεις τα προϊόντα περιποίησης σώματος, το Hydrating Body Set είναι αυτό που ζητάς. Το set περιλαμβάνει 2 μοναδικά προϊόντα πλούσια σε έλαια καριτέ και σταφυλιού: Το Vine Body Butter που καταπραΰνει στη στιγμή το ξηρό δέρμα και το”τυλίγει” σε ένα λεπτό άρωμα και  την Hand and Nail Cream, αποτελώντας το τέλειο δίδυμο απαλότητας.

 

Ένα set αποκλειστικά για Benefit Cosmetics lovers. Tο Hoola & They’re Real! set, που θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora, περιλαμβάνει: Την iconic μπρονζέ πούδρα Hoola, το μάσκαρα They’re Real, το μολύβι φωτοσκίασης φρυδιών High Brow με νέα, κρεμώδη, εύκολη στην εφαρμογή υφή και το προϊόν για λάμψη, High Beam highlighter.

 

Let Us Glow Ginzing Holiday set από την Origins: Μερικά από τα αγαπημένα προϊόντα της σειράς GinZing περιλαμβάνονται σε αυτό το υπέροχο holiday box. Η αναζωογονητική ενυδατική κρέμα που βελτιώνει άμεσα την επιδερμίδα, GinZing™ Energy-Boosting Moisturizer, το καθημερινό καθαριστικό 2-σε-1 με κόκκους Jojoba που καθαρίζει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα κάνει απαλή απολέπιση, GinZing™ Refreshing Scrub Cleanser, μία αναζωογονητική κρέμα ματιών που χαρίζει ορατή φωτεινότητα, μειώνοντας την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των ανεπιθύμητων πρηξιμάτων, GinZing™ Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff και το serum που ενισχύει τη λάμψη και χαρίζει απαλή υφή, Original SkinRenewal Serum.

 

Τι καλύτερο από ένα ολοκληρωμένο σετ ομορφιάς που θα χαρίσει λάμψη αυτές τις γιορτές; Αυτό σκέφτηκε η Avon και δημιούργησε  το φανταστικό Σετ Mark. Artist, που περιλαμβάνει 7 εκπληκτικά προϊόντα μακιγιάζ και μανικιούρ, για να το προσφέρεις ως δώρο στις αγαπημένες σας φίλες, ή ακόμη και στον εαυτό σου. Το σετ περιέχει: Το λιπ γκλος για όγκο Mark., το μολύβι ακριβείας Kohl Mark. Skinny Precision, τη μάσκαρα Mark. Big & Multiplied, τη σκιά ματιών Mark. Inks, την πούδρα Mark. HD Finishing Powder, το βερνίκι νυχιών Mark. Gel στη διαχρονικά κλασική απόχρωση Roses Are Red, αλλά και πιο λαμπερό από ποτέ και το καλυπτικό Νυχιών Mark. Gel, για 2 φορές μεγαλύτερη διάρκεια του βερνικιού.

 

Η Estée Lauder ξέρει να δημιουργεί τα τέλεια δώρα ομορφιάς για κάθε ανάγκη και περίσταση. Και επειδή η αρχή της χρονιάς είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα, το Repair + Renew for Radiant, Youthful-Looking Skin Set είναι το τέλειο δώρο για μία ανανεωμένη και νεανική επιδερμίδα. Περιέχει σε κανονικό μέγεθος, το Νο1 ορό επιδιόρθωσης, Advanced Night Repair που διεγείρει και επιταχύνει τη φυσική διαδικασία επιδιόρθωσης και καθαρισμού του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας, τη Micro Essence Skin Activating Treatment Lotion και την κρέμα ματιών σε μορφή gel, Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex II, που μειώνει ορατά τα σημάδια γήρανσης των ματιών, όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες, πρηξίματα, μαύροι κύκλοι, ξηρότητα και ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος.

 

Αν ψάχνεις για ένα πολυτελές σετ αρώματος,το Tiffany & Co Set Eau de Parfum Set είναι μία τέλεια ιδέα, μιας και περιέχει το άρωμα Τiffany&Co. Edp  και ένα σε mini έκδοση. Στην καρδιά του αρώματος βρίσκεται ένα πολύτιμο άνθος ίριδας, που προσδίδει δύναμη και θηλυκότητα χαρίζοντας μια εκλεπτυσμένη φινέτσα στην τελική του σύνθεση.

 

Φέτος τις γιορτές, η Shiseido προσφέρει τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, σε ειδικά διαμορφωμένα σετ δώρων μαζί με προϊόντα σε travel size. Από τα set που έχουμε ξεχωρίσει, το WASO Xmas Set, που περιλαμβάνει την ενυδατική κρέμα ημέρας WASO Clear Mega Hydrating Cream και το προϊόν καθαρισμού WASO Cleanser σε συσκευασία που επιτρέπεται ακόμη και στη χειραποσκευή σου. Κι αν δεν γνωρίζεις τη νέα σειρά WASO της Shiseido για νεανικό δέρμα, τώρα είναι η στιγμή!

 

Οι  φετινές γιορτές έχουν άρωμα… Nuxe. Το Prodigieux® le parfum Gift Set περιέχει τα must-have προϊόντα  της Nuxe που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα γυναικείο μπουντουάρ. To γυναικείο άρωμα απο τη Nuxe, Prodigieux Le Parfum, τo αγαπημένο Huile Prodigieuse με 30 φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε, που θρέφει, επανορθώνει, απαλύνει με υπέροχο αισθησιακό άρωμα πρόσωπο σώμα και μαλλιά με μια μόνο κίνηση και το Huile De Douche που καθαρίζει αφήνοντας μεταξένια αίσθηση και ντελικάτο άρωμα, κάνοντας πλούσιο μεταξένιο αφρό.

 

Αν το αγαπημένο άρωμα της φίλης σου είναι το Viktor & Rolf Flowerbomb, τότε αυτό το set θα την ξετρελάνει, μιας και περιλαμβάνει το V & R νέο Flowerbomb Bloom eau de toilette, που διατηρεί την εθιστικότητα ενός μπουκέτου λουλουδιών Flowerbomb, προσθέτοντας μια ανάσα φρέσκου αέρα με μια έκρηξη φρέσκων λουλουδιών άνοιξης για να φέρει έναν δροσερό, ανάλαφρο και αισθησιακό τόνο, ένα αφρόλουτρο και μία κρέμα σώματος.

 

Τα πιο λαχταριστά κομμάτια τούρτας είναι αυτά που δεν τρώγονται! Η Fresh Line ειδικά γι αυτές τις γιορτές  δημιούργησε 14 λαχταριστές, limited edition προτάσεις δώρων για όλους, συγκεντρώνοντας τα best-seller προϊόντα περιποίησης για το σώμα, τα μαλλιά, και τα χείλη. Κι αν μας ρωτάς, αυτά τα 100% χειροποίητα κομμάτια τούρτας -σαπούνι σε έξι διαφορετικά σχέδια & αρώματα (φράουλα, φιστίκι, ρόδι, κεράσια κλπ) μας έκλεψαν την καρδιά!

 

Η Collistar, φέτος τα Χριστούγεννα, συνεργάζεται με τον διάσημο ιταλικό οίκο Piquadro, ο οποίος σχεδίασε μια αποκλειστική γυναικεία συλλογή που αποτελείται από τσάντες δύο μεγεθών σε διαφορετικά χρώματα.  Από τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα sets, το Mascara Shock Gift Set για εντυπωσιακές βλεφαρίδες, που αποτελείται από τη Mascara Shock με βουρτσάκι ειδικά σχεδιασμένο για να λειτουργεί ως ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, το Professional Eye Pencil Black και φυσικά τη συλλεκτική τσάντα Piquadro.