MAKEUP

Έμπνευση για το ΣΚ: 3 makeup looks για κάθε σου έξοδο

Οι Χρυσές Σφαίρες ήταν αναμφισβήτητα το μεγάλο event της εβδομάδας. Εκτός όμως από το κόκκινο χαλί της 75ης τελετής που στρώθηκε έξω από το  Hilton Hotel του Beverly Hills, σειρά είχαν οι εμφανίσεις στο InStyle and Warner Bros Golden After Party. Και όπου party σημείωνε εντυπωσιακά looks. Κι αν στέρεψες από ιδέες, η Taylor Hill, η Emily Ratajkowski και η Shay Mitchell σίγουρα θα σε εμπνεύσουν.

Taylor Hill

Ταίριαξε τα μάτια με τα χείλη σου ή το αντίθετο

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

 

Με τη βοήθεια του hairstylist Danilo, η Taylor Hill δημιούργησε ένα ψηλό ponytail, ενώ στο μακιγιάζ της επέλεξε ένα monochromatic look, συνδυάζοντας τη σκούρα καφέ- berry απόχρωση των χειλιών της με αυτή της σκιάς που πέρασε ελαφρά πάνω από το winged eyeliner στα μάτια της.

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

 

Emily Ratajkowski

Πες το με ένα σου βλέμμα

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

 

Η Emily είναι ένα κορίτσι που γεννήθηκε- χωρίς αμφιβολία- με το sexiness στο DNA του και στα μάτια μας αρχίζει να φαίνεται ακόμη πιο sexy, όταν πειραματίζεται με το μακιγιάζ της. Το τελευταίο της makeup look δια χειρός Hung Vanngo τα λέει όλα. Smokey eye look σε κόκκινες- ροζ αποχρώσεις και nude-ροζ χείλη. Όσο για το χτένισμά της, ο hairstylist  Christian Wood προτίμησε ένα χαμηλό, sleek κότσο.

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

 

Shay Mitchell

Ο πιο sexy συνδυασμός

A post shared by Patrick Ta (@patrickta) on

 

Είμαι ένα κορίτσι που λατρεύει τα ponytails. Δικαιωματικά, λοιπόν, η θετική μου ψήφος θα πήγαινε στην Taylor Hill. Κι όμως, αν είχα να διαλέξω τον πιο sexy makeup συνδυασμό ever θα σου έλεγα πως είναι το look που συνδυάζει το wet slicked back hairlook, την bronze επιδερμίδα, τις λάμψεις στο πρόσωπο και φυσικά το ανοιχτό κόκκινο κραγιόν. Δηλαδή, όπως το μακιγιάζ που δημιούργησε ο makeup artist Patrick στην Shay Mitchell.

A post shared by Patrick Ta (@patrickta) on

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/hungvanngo