BEAUTY

Χάρισε μία κι εσύ μία «Αγκαλιά» αγάπης

Ο Οκτώβριος είναι μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Είναι ο μήνας που αν είχε χρώμα θα ήταν το ροζ, σκορπίζοντας χαρά και αισιοδοξία. Ένας μήνας που γινόμαστε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά και ονειρευόμαστε για το καλύτερο.

Κάπως έτσι, στηρίζουμε τη φετινή προσπάθεια της jane iredale Greece να διαθέσει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του ολοκαίνουργιου Sunny PlayOn® Lip Crayon που ενυδατώνει τα χείλη, αφήνοντάς τα περιποιημένα, στο Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά, που στέκεται δίπλα στη μητέρα & το παιδί της, στηρίζοντας τους ηθικά και υλικά και βοηθώντας παράλληλα, την οικογένεια να μείνει ενωμένη.

 

Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πως η jane iredale – γνωστή και ως #TheSkincareMakeUp- έχει cruetly free χαρακτήρα, δηλαδή δεν κάνει πειράματα σε ζώα, διατηρώντας όμως την αποτελεσματικότητα των προϊόντων στην επιδερμίδα.

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά είναι σωματείο φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που στέκεται δίπλα στην μητέρα και το παιδί της με φροντίδα και αγάπη. Χάρισε μία «Αγκαλιά» αγάπης!