BEAUTY

Σου βρήκαμε τη βαφή που θα κρατήσει ζωντανό το χρώμα στα μαλλιά σου, χωρίς να τα φθείρει

Το τέστ έγινε. Και ένα προβληματισμό τον αισθανθήκαμε όσες βάφουμε τα μαλλιά μας στο κομμωτήριο. Γιατί ενώ γνωρίζαμε με τα μάτια κλειστά ποια είναι η αγαπημένη μας ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο και το σώμα, το αντηλιακό που φοράμε καθημερινά, το κραγιόν που μένει σταθερό στα χείλη μας, η απόχρωση foundation που ταιριάζει στην επιδερμίδα μας, το σαμπουάν που θα δώσει πίσω στα μαλλιά μας τη χαμένη τους λάμψη, στις ερωτήσεις «ποια βαφή χρησιμοποιεί ο κομμωτής σου στα μαλλιά σου; Ποια μάρκα; Ποια απόχρωση; Ποιες χρωστικές περιέχει;»  απαντήσεις δεν είχαμε.

 

Και όπως σου είχαμε ξαναπεί πριν λίγες μέρες, αν έχεις βαμμένα μαλλιά, θα ξέρεις από πρώτο χέρι πως η ποιότητα της βαφής και γενικότερα τα προϊόντα βαφής μαλλιών που χρησιμοποιεί ο κομμωτής ευθύνονται για την καλή υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής σου. Για το αν τα μαλλιά σου δείχνουν «καμένα», ταλαιπωρημένα ή απλά παραμένουν λαμπερά και υγιή χωρίς να υποστούν ανεπανόρθωτη φθορά.

Ώρα για αποκαλύψεις, λοιπόν! Γιατί μία από τις πιο- ίσως η πιο- ανατρεπτική και δυνατή  καινοτομία στην κατηγορία των βαμμένων μαλλιών για περισσότερο από ένα αιώνα μόλις ήρθε να κάνει το ντεμπούτο της από τη Wella Professionals. Το όνομα αυτής: KOLESTON PERFECT με τεχνολογία ME+. Συγκράτησέ το.

 

Στην ουσία η KOLESTON PERFECT με ME + έρχεται να αλλάξει το σκηνικό,  μιας και είναι το πρώτο και μοναδικό επαγγελματικό brand χρώματος για τα μαλλιά που διαθέτει τις πρωτοποριακές τεχνολογίες, Pure Balance Technology και ME+(έχουν δοκιμαστεί σε περισσότερες από 3.000 δοκιμασμένες συνθέσεις), οι οποίες έχουν αποδειχθεί ότι προσφέρουν ατόφια, ισορροπημένα χρωματικά αποτελέσματα με φυσικό βάθος και λάμψη και σημαντικά λιγότερη φθορά της τρίχας, ανάμεσα στις βαφές, μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης μιας νέας αλλεργίας στο χρώμα των μαλλιών. Σημείωσε εδώ πως πάνω από έναν αιώνα η βιομηχανία μας χρησιμοποιεί τα ίδια μόρια χρωστικής στα προϊόντα μόνιμου χρώματος μαλλιών, οπότε αντιλαμβάνεσαι γιατί η νέα KOLESTON PERFECT με ME + είναι καινοτόμα στην κατηγορία της.

Παράλληλα, χάρη σε αυτές τις τεχνολογίες, ελαχιστοποιείται ο σχηματισμός ελεύθερων ριζών κατά τη διάρκεια της εφαρμογής χρώματος, ενώ παράλληλα απενεργοποιούνται τυχόν κατάλοιπα όπως τα μέταλλα που υπάρχουν στα μαλλιά. (Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, οι ελεύθερες ρίζες παρεμβαίνουν στη δημιουργία αλλά και την εφαρμογή χρώματος και αποτελούν βασική αιτία της φθοράς των μαλλιών). Αποτέλεσμα; Ένα ομοιόμορφο ζωντανό χρώμα με βάθος και λάμψη και σημαντικά λιγότερη φθορά των μαλλιών, ανάμεσα στις βαφές με κάλυψη λευκών/ γκρίζων έως και 100%.

 

Το καλύτερο, βέβαια είναι πως η νέα KOLESTON PERFECT με ME + διαθέτει μια ασύγκριτη παλέτα χρωμάτων με φυσικές, καστανές, κόκκινες, ξανθές καθώς και special mix αποχρώσεις, ενώ δεν απαιτεί καμία αλλαγή στις συνήθειες του κομμωτή, καθώς έχει ίδιες αναλογίες ανάμιξης, ίδιους χρόνους αναμονής, βελτιωμένα με πιο εύκολη και πιο γρήγορη ανάμιξη, εφαρμογή ακριβείας και ένα ευχάριστο άρωμα για να προσφέρεται καλύτερη εμπειρία τόσο για τον κομμωτή όσο και εσένα. Είναι διαθέσιμη σε όλα τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια Wella Professionals #KolestonPerfect #AskForWella #Wellahair. Για περισσότερο #hairinpso ακολούθησε τον ολοκαίνουργιο λογαριασμό της Wella στο Instagram, wellahair.gr.