BEAUTY

We Want It! Το nude κραγιόν της Penelope Cruz στο Φεστιβάλ Καννών

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Η Penélope Cruz ανήκει σε αυτή την κατηγορία γυναικών που ο χρόνος περνά και δεν τις αγγίζει. Λίγο το ισπανικό DNA της, λίγο η μεσογειακή ομορφιά της και η ηθοποιός ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ δείχνει πάντα φρέσκια και λαμπερή. Και όπως καταλαβαίνεις Φεστιβάλ των Καννών χωρίς Penelope γίνεται; Δεν γίνεται.

Επιλέγοντας μία Chanel δημιουργία σε μαύρο χρώμα (το αγαπημένο της), η ηθοποιός αποφάσισε να κινηθεί σε ένα chic glam μακιγιάζ με βασικά στοιχεία το έντονο μαύρο μολύβι στα μάτια και το nude κραγιόν. Το τελευταίο μας έκλεψε την καρδιά και γι αυτό σου έχουμε την ακριβή απόχρωση.

Ο Pablo Iglesias, ο make up artist που επιμελήθηκε και αυτή τη φορά το look της, ξεκίνησε προετοίμαζοντας το δέρμα  της  με τον ορό Advanced Genifique και την περιοχή των ματιών με τη νέα κρέμα Advanced Genifique Eyes. Συνέχισε με την εφαρμογή foundation, πούδρας, ρουζ και ενός bronzer.

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Δημιουργώντας την απόλυτη ισορροπίαστα μάτια και τα χείλη, ο Pablo τόνισε το κινητό βλέφαρο, δημιουργώντας μία γραμμή ακριβώς στη βάση των βλεφαρίδων με το Grandiose Liner σε μαύρη απόχρωση, ενώ στο κάτω μέρος του ματιού προσέθεσε το μαύρο μολύβι Le Crayon Khôl και ολοκλήρωσε με την Hypnôse Mascara. Τέλος, στα χείλη, έδωσε σχήμα  με το Le Lip Liner και γέμισε με το L’Absolu Rouge 239.

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Arthur Mola/Invision/AP