KATE HUDSON

Η Kate Hudson σε ένα νέο ρόλο-έκπληξη

Σίγουρα μέσα στα πέντε πρώτα πράγματα που μου έρχονται απευθείας στο νου ακούγοντας το όνομα της Kate Hudson είναι δυναμισμός, θηλυκότητα, αυτοπεποίθηση, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και Σκιάθος (αν σκεφτείς πως κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται το νησί). Διαθέτοντας φυσική ομορφιά, η Kate ανήκει σε αυτή την κατηγορία γυναικών που δε διστάζουν να τσαλακωθούν εντός και εκτός οθόνης και να πειραματιστούν με την εμφάνισή τους (αρκεί να θυμηθείς το buzz cut που υιοθέτησε το προηγούμενο καλοκαίρι). Και αυτός, αν με ρωτάς, είναι ένας ακόμη λόγος που την αγαπάμε πολύ εδώ στο Ladylike.

Κι ενώ οι ανατροπές και οι αλλαγές είναι συχνές στο look της, η Kate παραμένει σταθερή εδώ και χρόνια (για την ακρίβεια από την εφηβεία της) στην ίδια κρέμα προσώπου και δεν το κρύβει άλλωστε. Αν είσαι fan της, λοιπόν και διαβάζεις τις συνεντεύξεις της θα ξέρεις πως α) η Kate δηλώνει λάτρης της La Mer και πιο συγκεκριμένα της Crème de la Mer και β) ο νέος  πρωταγωνιστικός ρόλος της δε θα σου φανεί περίεργος.

A post shared by La Mer (@lamer) on

 

Για τον εορτασμό της δημιουργίας της θρυλικής Crème de la Mer, η Kate πρωταγωνιστεί στη νέα παγκόσμια digital καμπάνια της La Mer, «Ways to Love La Mer». Με τη δική της φωνή, τα πάθη και τις εμπειρίες της, απεικονίζει τον τρόπο με τον οποίο μια τελετουργία ομορφιάς μπορεί να ξεπεράσει τα όρια του χρόνου και του τόπου. Η καμπάνια που ξεκινά την 1η Μαρτίου, αποτελείται από πέντε ταινίες μικρού μήκους και «γεννήθηκε» ως ονειρική Οδύσσεια, μέσω των αξιών της μάρκας που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο για τις θεραπευτικές της ιδιότητες.

A post shared by La Mer (@lamer) on

 

 

«Θυμάμαι τη μαμά μου να μου χαρίζει την Crème de la Mer ως χριστουγεννιάτικο δώρο όταν ήμουν ακόμα έφηβη» λέει χαρακτηριστικά  η Hudson. «Αμέσως είδα τεράστια βελτίωση στο πρόσωπό μου σε σχέση με το προϊόν που συνήθιζα να χρησιμοποιώ και από τότε δεν την άλλαξα ποτέ.» Ομοίως με τη La Mer, έτσι και η ίδια έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον ωκεανό. «Είχα πάντα μια βαθιά σχέση με τον ωκεανό. Έχει μια τόσο ισχυρή δύναμη και είναι πάντα εκεί για μας, ό,τι κι αν συμβεί.»

A post shared by La Mer (@lamer) on

 

Κινηματογραφημένες από τον Γάλλο σκηνοθέτη Loren Denis, αγαπημένο της Hudson, οι ταινίες προβάλλουν τη βραβευμένη ηθοποιό σε μοναχικές στιγμές περισυλλογής δίπλα στο νερό, με αναφορές στη λατρεία και τη βαθιά σύνδεσή της με τη La Mer.

Αυτές οι σκέψεις ξεδιπλώνονται σαν μια ιστορία αγάπης σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες. Η «Πλούσια Εμμονή» (Crème de la Mer) γυρίστηκε στον καταρράκτη Porufoss, το «Δροσερό Φαινόμενο» (η νέα Moisturizing Cool Gel Cream) γυρίστηκε στην παγωμένη λίμνη Jökulsárlón, η «Ισορροπημένη Σχέση» (The Moisturizing Matte Lotion) γυρίστηκε σε μια παραλία με μαύρη άμμο στο Reykjønesta, το «Διάφανο Πάθος» (The Moisturizing Soft Lotion) γυρίστηκε στη Secret Lagoon και το «Απαλό Συναίσθημα» (The Moisturizing Soft Cream) γυρίστηκε σε ένα μοντέρνο, πριβέ σπίτι κοντά στο Ρέικιαβικ.

A post shared by La Mer (@lamer) on

 

Από τις δικές μου αγαπημένες, η The Moisturizing Matte Lotion η ολοκαίνουργια Moisturizing Cool Gel Cream με εξαιρετικά φρέσκια, ανάλαφρη σύνθεση που καταπραΰνει και ηρεμεί την επιδερμίδα. Η νέα ενυδατική κρέμα προσδίδει θεραπευτική ενυδάτωση με τις ευεργετικές ιδιότητες του διαχρονικού Miracle Broth, ενός πλούσιου σε θρεπτικά συστατικά πυρήνα, που βρίσκεται στην καρδιά κάθε θεραπείας της La Mer.