BEAUTY

Βρήκαμε τον πιο value for money τρόπο να κάνουμε ντεμακιγιάζ

Δεν θα σου μιλήσω για το πόσο σημαντικό- αναγκαίο-επιτακτικό είναι να κάνεις ντεμακιγιάζ,  γιατί αν είσαι πιστή αναγνώστρια του Ladylike, το θεωρώ δεδομένο. Ακόμη κι αν δεν βάφτηκες έντονα (το έχω ακούσει ως δικαιολογία), ακόμη κι αν δεν έβαλες ίχνος makeup στην επιδερμίδα σου, ακόμη κι αν γύρισες πολύ αργά, ακόμη κι αν είσαι σε διακοπές ή μπήκες στο survivor, ακόμη κι αν το budget σου είναι σε οριακό σημείο και δεν σου επιτρέπει κάθε μήνα να αγοράζεις κάποιο σαπούνι, γαλάκτωμα, cotton pads, μαντηλάκια, ξεβαφτικό για το αδιάβροχο μακιγιάζ, λοσιόν ή όποιο άλλο προϊόν ντεμακιγιάζ σε βολεύει.

Και κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι το «The Original Make Up Eraser», το πιο τέλειο beauty gadget για ένα εύκολο, γρήγορο, φυσικό και ανέξοδο ντεμακιγιάζ. (Αν το δοκιμάσεις δεν γίνεται να μη συμφωνήσεις μαζί μου).

 

Για την ακρίβεια, δεν είναι απλά τέλειο, είναι το #1 επαναχρησιμοποιούμενο σύστημα αφαίρεσης μακιγιάζ στον κόσμο, που έρχεται να αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο προϊόν χρησιμοποιούσες για να ξεβαφτείς.

 

Στην ουσία, πρόκειται για ένα πανάκι που μπορείς να έχεις πάντοτε και παντού μαζί σου και χρειάζεται μόνο ένα συστατικό, το νερό, για να αφαιρέσει τελείως το μακιγιάζ από την επιδερμίδα σου. Δεν περιέχει ίχνος χημικών συστατικών, έχει βελούδινη, απαλή υφή κα σέβεται την επιδερμίδα αφαιρώντας αποτελεσματικά το μακιγιάζ, τους ρύπους, τη σκόνη, ακόμη και τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Το καλύτερο; Κάθε πανάκι αντέχει περίπου 1000 πλύσεις, αποδεικνύοντας στην πράξη πως δεν χρειάζεται να ξοδεύεις χρήματα κάθε τρεις και λίγο για το ντεμακιγιάζ σου.

 

Κι όλα αυτά, χωρίς κόπο και σε ελάχιστο χρόνο! Πώς; Τα βήματα είναι απλά.

1. Πλένεις καλά το πανάκι πριν την πρώτη χρήση.

2. Στη συνέχεια το βρέχεις καλά με χλιαρό νερό.

3. Αφαιρείς το μακιγιάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις και γυρνάς το πανάκι από την πλευρά που βρίσκεται η ετικέτα για κάνεις απολέπιση.

4. Πλένεις το πανάκι όποτε χρειαστεί.

 

Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα, καθώς δεν προκαλεί ερεθισμούς, ενώ κυκλοφορεί σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα (μαύρο, ροζ, μωβ, τιρκουάζ) και τρία υπέροχα σχέδια (tropical, flamingo, watermelon).

 

 Πού θα το βρεις; Σε όλα τα φαρμακεία και τα e-shop τους αλλά και στο www.dekaz.gr.