BEAUTY

Βρήκαμε τα πιο τέλεια beauty δώρα για το σύντροφό σου

Δεν είναι μόνο η τυπική ανταλλαγή δώρων, είναι η κίνηση, η έκπληξη, το mood των ημερών. Γιατί μην ξεχνάς πως «It's the Most Wonderful Time of the Year» και ένα δώρο θέλεις να το κάνεις στο σύντροφό σου.

Κι όσο κι αν οι ίδιοι ισχυρίζονται πως δεν θέλουν πολλά, η επιλογή δώρου για εκείνους κάποιες φορές καταλήγει σε κάτι χειρότερο από σπαζοκεφαλιά. Κάπως έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε την έρευνά μας και να φτιάξουμε μία λίστα με τα πιο τέλεια- και πρακτικά- beauty δώρα, σύμφωνα με το στιλ κάθε άντρα, για να σε βγάλουμε από τον κόπο να ψάχνεις με τις ώρες.

Ανάλογα, λοιπόν, με το budget σου, το γούστο σου και τις δικές του συνήθειες, επίλεξε αυτό που του ταιριάζει περισσότερο. Καλά ψώνια!

Αν του αρέσει να περιποιείται τα μαλλιά του

 

Aveda Mens Groom To Go Pure- Performance Set: Ήρθε η ώρα να μυήσεις τον σύντροφό σου – σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει ακόμη- στο μαγικό κόσμο της Aveda. Μέσα σε αυτό το set λοιπόν, θα βρει το Aveda Men pure-performance ™ σαμπουάν (50ml), την Aveda Men pure-performance ™  κρέμα ξυρίσματος (40ml) για ένα βαθύ άνετο ξύρισμα, προστατεύοντας την επιδερμίδα από ερεθισμούς και το Aveda Men pure-performance ™ aftershave διπλής δράσης (25ml) που ενυδατώνει και καταπραΰνει αμέσως το φρεσκοξυρισμένο δέρμα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα. Θα το βρεις στα atticabeauty και στα κομμωτήρια Aveda Teo.

Αν απλά λατρεύει τα Χριστούγεννα και τις εκπλήξεις

 

Jean Paul Gaultier Le Male Christmas Edition Eau de Toilette: Ίσως το πιο χριστουγεννιάτικο άρωμα. Η κλασσική ανδρική φιγούρα, φοράει τα γιορτίνα της και δε γίνεται να μη σε βάλει αμέσως σε xmas mood. Απλά θα το λατρέψει (και εσύ μαζί του) από την πρώτη ματιά.

Αν του αρέσουν τα ταξίδια

 

Clinique Happy For Him: Μέσα θα βρεις ένα αναζωογονητικό αντρικό άρωμα με βάση τα εσπεριδοειδή, ένα Face Scrub και το Body and Hair Wash για μεγαλύτερη διάρκεια του αρώματος. Ιδανικό kit αν ταξιδεύει συχνά.

Αν λατρεύει το grooming

 

Hawkins & Brimble Grooming Gift Set: Το πιο τέλειo kit grooming που μπορείς να του χαρίσεις αυτές τις γιορτές  περιέχει 6 super και best seller προϊόντα του brand που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό τύπο άντρα. Ποια είναι αυτά; Σημείωνε: Pre shave Scrub Shaving Cream,  Shaving Brush,  After Shave Balm, Beard Oil και  Molding Wax. Θα το βρεις στο onebeauty.gr

Αν είναι vegan

 

The Body Shop Activist Fragrance Kit: Το πιο κομψό κομψό και 100% vegan δώρο. Μέσα στην ιδιαίτερη μεταλλική συσκευασία θα βρεις μοναδικά προϊόντα καθημερινής περιποίησης που διαθέτουν ένα ζεστό, πικάντικο και ξυλώδες άρωμα, όπως αφρόλουτρο, άρωμα, αποσμητικό και ένα κομψό χειροποίητο μαντήλι τσέπης για το σακάκι  από 100% ανακυκλωμένο ινδικό σάρι. Θα το βρεις στα καταστήματα The Body Shop.

Αν λατρεύει τη μυρωδιά του ξύλου και του κεχριμπαριού

 

Korres Emerald Oud Eau de Parfum: Ένα ανάλαφρο ανατολίτικο άρωμα που ξεκινά με πικάντικες νότες κάρδαμου και μαύρου πιπεριού, εκθειάζει τις ζεστές νότες ξύλου – oud, σανταλόξυλο, vetiver – και απαλύνει την ένταση με νότες από κεχριμπάρι. Η βανίλια, φαινομενικά αντιφατική στο δυναμισμό του αρώματος, επιτυγχάνει στο τέλος μία μοναδική αρμονία, που θα σε κάνει να θες του το κλέψεις! Θα το βρεις στα φαρμακεία.

Αν είναι αθλητικός τύπος και του αρέσει να περιποιείται την επιδερμίδα του όπως ο David Beckham

 

House 99 Essential Kit: Σε αυτό το kit θα βρεις όλα τα αγαπημένα και άκρως απαραίτητα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας του David Beckham: Μία κρέμα ξυρίσματος, μία ενυδατική, ένα καθαριστικό προσώπου και ένα αφρόλουτρο.

Αν λατρεύει το Λονδίνο

 

Mr Burberry Eau de Toilette Set: Το άρωμα που αιχμαλωτίζει την πεμπτουσία του Λονδίνου, όπου το παραδοσιακό συνδυάζεται με το τολμηρό και το κομψό δεν είναι ποτέ απόλυτα αθώο. Το σετ περιέχει το Mr Burberry Eau de Toilette, το Mr Burberry Aftershave balm και το Mr Burberry Body Wash.

Αν είναι hipster

 

Redken  Αν του αρέσει το hairstyling και γενικά το να πειραματίζεται με τα μαλλιά του, τότε μία πομάδα είναι μέσα στα must have του νεσεσέρ του. Και μόλις βρήκες την  πιο τέλεια πομάδα της αγοράς. Είναι ιδανική για λεπτά μαλλιά, αφήνει ματ τελείωμα και χαρίζει απεριόριστα αποτελέσματα, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Αναζήτησέ τη στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια.

Αν είναι «dark τύπος»

 

Kilian, Dark Lord Ex Tenebris Lux Eau de Parfum: Μετά το signature Black Phantom ‘Memento Mori’ που ήδη υπάρχει στη συλλογή Kilian, το νέο άρωμα του οίκου έρχεται να αποτελέσει τον ιδανικό partner-in-crime σύντροφο για τις βραδινές υπερβολές. Απρόβλεπτο, έντονο και ακαταμάχητα αριστοκρατικό, το νέο άρωμα κατορθώνει να αποπλανήσει μέσα σε δευτερόλεπτα χάρη στις μεγάλης διάρκειας νότες από δέρμα και vetiver, στο βουτηγμένο σε ρούμι γιασεμί, στο περγαμόντο και πιπέρι.

 

Αν δεν θέλει η πολυτέλεια να λείπει από την on the go ρουτίνα του

 

YSL La Nuit De L’homme Set: Περιέχει όλα όσα θέλει ένας άνδρας που του αρέσει να περιποιείται τον εαυτό του με τον πιο πολυτελή τρόπο. Το άρωμα La Nuit De l’Homme, ένα Shower Gel και ένα After Shave Balm.