Έμπνευση για το μακιγιάζ του ΣΚ: Ombre μάτια και χείλη

Ο πιο εύκολος τρόπος να πετύχεις την ombre τεχνική και να υιοθετήσεις το πιο hot χρώμα της χρονιάς στο μακιγιάζ σου.

Μέσα σε όλα αυτά που υποσχέθηκα στον εαυτό μου τις πρώτες μέρες του 2018 ήταν α) να είμαι στην ώρα μου (όσοι φίλοι και γνωστοί διαβάζουν τώρα γελάνε) και β) να μη διστάζω και να πειραματίζομαι με όλα αυτά που βλέπω και μου κάνουν κλικ στον beauty κόσμο.  Κάπως έτσι, λοιπόν, αποφάσισα να εξελίξω τον ultra violet πειραματισμό μου,  που σου είχα δείξει σε προηγούμενο άρθρο, δημιουργώντας ένα total ombre ultra violet makeup look. Δείχνοντάς σου και δοκιμάζοντας, δηλαδή, τον πιο εύκολο τρόπο να υιοθετήσεις την ombre τεχνική στα μάτια και τα χείλη σε παστέλ ροζ και μωβ αποχρώσεις.

 

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson

 

How To: Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μία απαλή, μεσαίας κάλυψη βάση για την  επιδερμίδα σου και να επιλέξεις τις αγαπημένες σου μωβ και ροζ αποχρώσεις για τα μάτια  και τα χείλη. Οι αποχρώσεις που θα διαλέξεις θα πρέπει να είναι ανάλογες την  έντασης που θέλεις να δημιουργήσεις στο συγκεκριμένο look σου. Εμείς προτιμήσαμε δύο σκιές για τα μάτια: μία απαλή ροζ και μία βιολετί και για τα χείλη δύο κραγιόν σε μωβ αποχρώσεις: ένα πιο σκούρο και ένα πιο ανοιχτό. (Μπορείς να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά το συνδυασμό κραγιόν- μολυβιού).

 

Μάτια: Πέρασε τη μωβ σκιά σε όλο το καπάκι του πάνω βλεφάρου σου (σαν να δημιουργείς ένα smokey eye)και στη συνέχεια πέρασε ένα touch με το ροζ χρώμα στο κέντρο τους. Δούλεψε τη ροζ απόχρωση πάνω στα μάτια σου μέχρι να γίνει η διαφορά τόσο έντονη, όσο θέλεις. Αν θέλεις, πέρασε ένα σκούρο μωβ μολύβι στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων σου για πιο έντονο αποτέλεσμα και ολοκλήρωσε με μερικές στρώσεις μάσκαρα.

 

Χείλη: Φόρεσε ως συνήθως την πιο σκούρα απόχρωση κραγιόν και στη συνέχεια, πέρασέ την πιο ανοιχτή στο εσωτερικό των χειλιών σου, αφήνοντας πάντα μία μικρή γραμμή (ως περίγραμμα) από την πιο σκούρα απόχρωση.

 

Έτοιμη! Τι λες θα δοκίμαζες ένα αντίστοιχο makeup look;

 

Μακιγιάζ: Μαρία Αγαλιώτη από τη σχολή Freddy Makeup Stage

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ