CHANEL

Αυτή είναι η απόλυτη on-the-go παλέτα του καλοκαιρινού μακιγιάζ

Ήταν αυτή που ερωτευτήκαμε και ξεχωρίσαμε από την πρώτη στιγμή, από τη συλλογή  Éclat Et Transparence de Chanel (Cruise 2018 Collection) του γαλλικού οίκου. Η μικρή μαύρη ολοκαινούργια multi-tasking παλέτα, Palette Essentielle Été Éclat Solaire Palette αναδείχθηκε ως η απόλυτη on-the-go παλέτα του καλοκαιρινού μακιγιάζ μας. Οι βασικότεροι λόγοι; Περιέχει τις απόλυτες αποχρώσεις για ένα glam- chic μα ταυτόχρονα δροσερό look, αντιπροσωπεύοντας παράλληλα το όραμα της  Lucia Pica- Global Creative Makeup and Colour Designer του γαλλικού οίκου- για τη σύγχρονη ομορφιά, ενώ χωράει ακόμη και στο πιο μικρό νεσεσέρ μας.

A post shared by CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) on

 

Το χρωματικό τρίο περιλαμβάνει διάφανες, υγρές υφές, ιδανικές για να πετύχει κάθε γυναίκα μια φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα. Δύο highlighter για καλοκαιρινή λάμψη που μαγνητίζει: το ένα σε μία μπεζ απόχρωση όπως αυτή της καραμέλας και ένα σε μία χρυσή και ένα ρουζ σε ένα έντονο φωτεινό κόκκινο, που παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα χείλη, δίνοντας ένα touch χρώματος στο look.

A post shared by CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) on

 

«Δημιούργησε ένα άγγιγμα φωτός στα μάτια φορώντας τη χρυσή σκιά. Στη συνέχεια πέρασε την πιο bronze απόχρωση σε όλο το πρόσωπο που αντανακλά το φως και ολοκλήρωσε με ένα όμορφο δροσερό κόκκινο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα μάγουλα και στο κέντρο των χειλιών σου προκειμένου να δημιουργήσεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα» αναφέρει χαρακτηριστικά η Lucia.

 

Extra tip #1: Μπορείς να απλώσεις τις αποχρώσεις highlighter εκτός από τα ψηλά σημεία του προσώπου σου που αγγίζει φυσικά το φως (όπως τα ζυγωματικά, το κόκκαλο της μύτης, το τόξο του άνω χείλους) και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου, προκειμένου να κάνεις το βλέμμα σου πιο φωτεινό.

Extra tip #2: Κάνε blending με τις δύο απορώσεις highlighter για πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

A post shared by CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) on

 

Μπορείς να απλώσεις τα χρώματα στο πρόσωπό σου είτε με τα δάχτυλά σου ταμποναριστά, είτε με ένα πινέλο όπως το Retractable Dual-Head Face Brush / Blush And Highlighter. Το μυστικό και στις δύο περιπτώσεις είναι το πολύ καλό blending, προκειμένου να απλωθούν ομοιόμορφα στην επιδερμίδα.