VICTORIA BECKHAM

Victoria Beckham: Τα μυστικά του μακιγιάζ που τη δείχνουν νεότερη

Τα χρόνια περνούν και η Victoria Beckham aka Posh aka πρώην Spice Girl παραμένει η ίδια. Με το χαρακτηρισμό minimal chic να προσδιορίζει πλέον τέλεια το στιλ αλλά και το beauty look της, η Vic έχει ανακαλύψει όλα αυτά που την κάνουν να δείχνουν νεότερη και τα ακολουθεί πιστά. Μέσα σε αυτά και πολλά tips στο μακιγιάζ της.  Πριν κάμποσες μέρες, λοιπόν, η makeup artist της, Wendy Rowe αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Byrdie UK πως το νεανικό και φρέσκο beauty look της Posh οφείλεται -μεταξύ άλλων-σε μικρές μα σημαντικές αλλαγές στο μακιγιάζ της. Ποιες  είναι αυτές; Η Wendy εξηγεί και εμείς σου μεταφέρουμε παρακάτω.

 

Αν παρατηρήσεις καλά παλαιότερες και τωρινές φωτογραφίες θα δεις πως πλέον η Vic δουλεύει το μολύβι έξω από το περίγραμμα των χειλιών της. «Χρησιμοποιούμε το  Burberry Lip Colour Contour στο κέντρο των χειλιών προκειμένου να τα κάνουμε να δείχνουν πιο σαρκώδη, χωρίς να δίνουν την εντύπωση οτι φοράς κραγιόν» λέει χαρακτηριστικά. Επίσης, σε σύγκριση με το παρελθόν, η Vic αντί για ολόισια γραμμή στα φρύδια της, έχει δημιουργήσει μία μικρή γωνία κάνοντάς τα να δείχνουν πιο εντυπωσιακά.

 

Μία ακόμη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, κρύβεται στον τρόπο που χρησιμοποιεί το μακιγιάζ προκειμένου να κάνει τα μάτια της να δείχνουν μεγαλύτερα. «Χρησιμοποιώ ένα μπεζ eyeliner για να κάνω τα μάτια της να δείχνουν μεγαλύτερα. Περνώ ένα σκούρο kohl μολύβι στην γραμμή των βλεφαρίδων, κρατώντας το βλέφαρο αρκετά ανοιχτό και στη συνέχεια απλώνω μερικές στρώσεις μάσκαρα για υπερβολικά μακριές, ογκώδεις βλεφαρίδες» αναφέρει η makeup artist.

 

Last but not least, αν θέλεις να δείχνεις όπως η VB πρέπει να αφήσεις για λίγο στην άκρη το contouring. Το ρουζ και το highlighting είναι αυτά που θα σου χαρίσουν μια πιο ζεστή, φωτεινή αλλά και φυσική εμφάνιση. Try it!