BEAUTY LOOK

Η Isabeli Fontana έχει το ιδανικό beauty look για το σαββατοκύριακο

Το διάσημο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας ξεκίνησε και ακόμα κι αν δεν είσαι φανατικά σινεφίλ, σίγουρα κάτι θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, όπως οι λαμπερές αφίξεις των celebrities που κάνουν τα φλας να αστράφτουν. Μία τέτοια παρουσία ήταν και αυτή της Isabeli Fontana, η οποία έκανε μία πολύ stylish εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ.

Δεν θέλω να εστιάσω στο ιδιαίτερο, glam outfit της – το οποίο προφανώς και δεν περνά απαρατήρητο- γιατί το beauty look του μοντέλου είναι ό,τι χρειάζεσαι για ανανεωθείς αυτό το φθινόπωρο.

Photo by Joel Ryan/Invision/AP

Η Isabeli ολοκλήρωσε το outfit της με ένα φυσικό μακιγιάζ και τονισμένα μάτια, τα οποία αναδεικνύονταν με το slicked back χτένισμά της. Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια που ήταν στην ίδια απόχρωση με τη φούστα της έδιναν στην εμφάνιση την πινελιά που χρειαζόταν για να γίνει πιο λαμπερή.

Photo by Joel Ryan/Invision/AP

Για το slicked back hairstyle έχουμε ήδη μιλήσει το καλοκαίρι κι απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσει να είναι ένα από τα hot trends της νέας σεζόν. Δοκίμασε αυτό χτένισμα, είτε έχεις μακριά, είτε κοντά μαλλιά, αυτό το σαββατοκύριακο, ό,τι κι αν φορέσεις. Με ένα lip gloss και λίγο μολύβι στα μάτια έχεις ένα beauty look που μπορεί να σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

Κεντρική φωτογραφία: Joel Ryan/Invision/AP