BEAUTY

7 οροί προσώπου που θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα σου ενώ κοιμάσαι

Εκτός από την ευεξία του οργανισμού, συνδυαστικά με τη διατροφή και την άσκηση, ο ύπνος συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας. Κι αυτό γιατί, όπως έχουμε ξαναπεί, κατά τη διάρκεια της νύχτας, η επιδερμίδα αναπλάθεται και διορθώνονται οι όποιες φθορές από εξωτερικές επιθέσεις που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, στο διάστημα μεταξύ 12 με 2 τα ξημερώματα, οι μηχανισμοί ανανέωσης της επιδερμίδας συγχρονίζονται και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης που συμβάλλουν στη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας βρίσκεται στο peak της. Για όλους τους παραπάνω λόγους και με αφορμή, τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, αποφασίσαμε να κάνουμε την έρευνά μας και να καταλήξουμε στους 7 πιο αγαπημένους μας ορούς προσώπου που θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα ενώ κοιμόμαστε και θα ενισχύσουν ακόμη πιο πολύ τη δύναμη της κρέμας νύχτας.

Για Απόλυτη Αντιγήρανση

 

Lierac Premium Serum: Με μεταξένια  υφή και εμπεριέχοντας στη σύνθεσή του διάλυμα καθαρού υαλουρονικού οξέος 10%, ενεργοποιεί τη φυσική ανάπλαση του DNA προσφέροντας μέγιστη κυτταρική αναγέννηση, παρατείνοντας παράλληλα τη νεότητα της επιδερμίδας. Μπορείς να τον χρησιμοποιείς τόσο το βράδυ όσο και το πρωί πριν την κρέμα σου.

Για λάμψη

 

Pixi, Overnight Glow Serum: Εμπλουτισμένη με αγγούρι και αλόη απολεπίζει ήπια την επιδερμίδα, αφήνοντάς την πιο φωτεινή και λαμπερή. Κάνε μασάζ με 2-3 σταγόνες σε καθαρή επιδερμίδα μετά τη λοσιόν και πριν την ενυδάτωση.

Για καταπολέμηση των ρυτίδων

 

La Roche Posay Hyalu B5 Serum: Καταπολεμά τις ρυτίδες και την έλλειψη όγκου, βασικά χαρακτηριστικά της θαμπής και κουρασμένης επιδερμίδας. Η μοναδική και αναζωογονητική σύνθεσή του με 2 τύπους καθαρού Υαλουρονικού Οξέος, Βιταμίνη Β5 και Madecassoside επανορθώνει και «γεμίζει» την επιδερμίδα αποκαθιστώντας τον ενυδατικό φραγό του δέρματος και ενεργοποιώντας την κυτταρική ανάπλαση. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό.

Για επανόρθωση της επιδερμίδας

 

Estée Lauder, Advanced Night Repair: Ο best seller ορός επανόρθωσης της Estee Lauder που μειώνει θεαματικά την εμφάνιση όλων των βασικών σημαδιών γήρανσης, την ξηρότητα, την αφυδάτωση αφήνοντας την επιδερμίδα  λεία, ενυδατωμένη και σφριγηλή.

Για σύσφιξη

 

Inglot Revitalizing Night Serum: Συσφίγγει και βελτιώνει την όψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ακόμα και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, περιέχοντας βιοενεργά πεπτίδια και το υαλουρονικό οξύ, που διατηρούν το δέρμα ελαστικό και ενισχύουν την πυκνότητά του. Παράλληλα, είναι εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενυδατώνοντας και αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή.

Για εντατική ενυδάτωση και αναζωογόνηση

 

Apivita Aqua Vita Serum: Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό του με φυτοενδορφίνες λυγαριάς και υαλουρονικό οξύ αποκαθιστά και ενεργοποιεί τη σωστή λειτουργία όλων των φυσικών μηχανισμών ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα, απλώνεται με απαλές κινήσεις στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ακολουθεί η κρέμα προσώπου.

Για πιο λεία και γεμάτη επιδερμίδα

 

Biotherm Blue Therapy Serum-In-Oil Nuit: Τόσο δροσερό και δραστικό όσο ένα serum και ταυτόχρονα τόσο πλούσιο και θρεπτικό, όσο ένα έλαιο, αυτός ο καινοτόμος συνδυασμός είναι ιδανικός για τη νυχτερινή περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου με αποτέλεσμα κάθε πρωί, το δέρμα να δείχνει ορατά νεότερο και πιο φωτεινό. Μάλιστα, η μη λιπαρή υφή του το καθιστά κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ενώ απορροφάται άμεσα. Εφάρμοσέ το κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό και την τόνωση της επιδερμίδας σου.