BEAUTY

Το κόλπο για να μη σπάνε τα μαλλιά σου όταν τα πιάνεις ψηλά

Υπάρχουν φορές που σκέφετασαι να πιάσεις ψηλά τα μαλλιά σου (π.χ σε ένα κότσο ή σε ένα ponytail) γιατί απλούστατα κάνεις εικόνα τα μαλλιά σου να σπάνε, να ταλαιπωρούνται και γενικότερα να μην περνάνε καλά, πιασμένα. Μήπως μεταξύ άλλων, φταίει ο τρόπος που τα πιάνεις ή ακόμη καλύτερα το αξεσουάρ μαλλιών που χρησιμοποιείς; Κι αν νόμιζες πως το κλασικό λαστιχάκι είναι μονόδρομος, κάνεις λάθος.

Την επόμενη φορά, αντί γι’ αυτό (aka το κλασικό λαστιχάκι), προτίμησε να προμηθευτείς μερικά υφασμάτινα λαστιχάκια είτε με γάντζους, τα λεγόμενα bungee λαστιχάκια. Κι ενώ τα πρώτα έρχονται πιο κοντά στη φιλοσοφία των scrunchies και ίσως τα γνωρίζεις, για τα δεύτερα, τα bungee λαστιχάκια θα σου εξηγήσουμε. Στην ουσία, πρόκειται για ανοιχτά λαστιχάκια, στις άκρες των οποίων υπάρχουν δύο μικρά γαντζάκια, τα οποία σου επιτρέπουν να πιάνεις τα μαλλιά όσο σφιχτά ή πιο χαλαρά θέλεις, αλλά το βασικότερο, χωρίς να σπάνε ή να καταστρέφονται οι τρίχες, προσφέροντας μεγάλη σταθερότητα και ευκολία για κάθε τύπο χτενίσματος.

 

Η διαδικασία απλή: Χτενίζεις τα μαλλιά σου, τα φέρνεις όλα πίσω και τα μαζεύεις σε μία αλογοουρά. Στερεώνεις το ένα γαντζάκι από το λαστιχάκι στα μαλλιά σου και τυλίγεις,  όσο σφιχτά θέλεις γύρω από το ponytail. Στο τέλος, το γαντζώνεις και την άλλη άκρη, στερεώνοντάς το με αυτόν τον τρόπο.

Μπορείς να βρεις λαστιχάκια με γάντζο σε καταστήματα με είδη- αξεσουάρ μαλλιών

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;