BEAUTY

Vanilla Pumpkin: Η πιο λαχταριστή σειρά σώματος για το Halloween

Φθινόπωρο σημαίνει ανανέωση μετά το καλοκαίρι, τέλεια εποχή για αλλαγές, κίτρινα και πορτοκαλί φύλλα που πέφτουν, ζεστό τσάι στον καναπέ, ατελείωτες βόλτες στη φύση, μικρές αποδράσεις αλλά και Halloween. Κι αν λατρεύεις το Halloween, οι μυρωδιές από βανίλια και κολοκύθα είναι αυτές που πρώτες αναζητάς και συνδέονται άμεσα με τις συναρπαστικές γιορτές του φθινοπώρου. Κάπως έτσι, η The Body Shop δημιούργησε και φέτος τη special edition Vanilla Pumpkin- σε πιο ανανεωμένη version- μία σειρά περιποίησης που θα σε κάνει να την ερωτευτείς- πίστεψέ με- στη στιγμή.

 

 

Με το χαρακτηριστικό, απολαυστικό της άρωμα και limited edition συσκευασίες που είναι εμπνευσμένες από τα πλούσια χρώματα της φθινοπωρινής φύσης και ταυτόχρονα τιμούν την παραδοσιακή τέχνη και το περίτεχνο μακιγιάζ, που αποτελούν σήμα κατατεθέν της Día de los Muertos, περιλαμβάνει τρία υπέροχα προϊόντα περιποίησης αυτής της special edition σειράς διαθέτουν υπέροχες κρεμώδεις υφές και ένα ακαταμάχητο άρωμα. Ένα απολαυστικά πλούσιο body butter με υφή που θρέφει και ενυδατώνει έως 24 ώρες, ακόμη και την πιο ξηρή επιδερμίδα, ένα πλούσιο, κρεμώδες αφρόλουτρο χωρίς σαπούνι που δημιουργεί απολαυστικό αφρό και αφήνει ένα ακαταμάχητα γλυκό άρωμα που θα θέλεις να σε συνοδεύει κάθε μέρα αυτό το φθινόπωρο και μία ελαφριά και 100% vegan κρέμα χεριών για να διατηρήσεις τα χέρια σου απαλά και ενυδατωμένα, όπου κι αν βρίσκεσαι.

 

Όλη η σειρά είναι εμπλουτισμένη με γλυκιά βανίλια Μαδαγασκάρης που συλλέγεται προσεκτικά με τα χέρια και συνδυάζεται απολαυστικά με το εθιστικό, φθινοπωρινό άρωμα των καβουρδισμένων σπόρων γλυκιάς κολοκύθας και τις ζεστές νότες από σπόρους tonka, φουντούκι και σιρόπι σφενδάμου.

 

Εξίσου σημαντικό, είναι να ξέρεις πως το Body Butter και η Hand Cream της σειράς Vanilla Pumpkin είναι εμπλουτισμένα με βούτυρο καριτέ αειφόρου προέλευσης, το οποίο προμηθεύεται η The Body Shop μέσω του πρωτοποριακού της προγράμματος Εμπόριο με Κοινότητες από τον γυναικείο συνεταιρισμό Tungteiya Women’s Shea Butter Association στην Βόρεια Γκάνα (που έχει 500 περίπου γυναίκες), μία συνεργασία που ξεκίνησε το 1994. Η The Body Shop, εκτός από μία δίκαιη αμοιβή, καταβάλλει επίσης στις γυναίκες του Tungteiya ένα επιμίσθιο που τους επιτρέπει να επενδύσουν σε κοινοτικά προγράμματα, τα οποία ωφελούν περισσότερους από 45.000 ανθρώπους κάθε χρόνο.