BEAUTY

Τα προϊόντα που θα σε προστατεύσουν από τον ήλιο στην πόλη και στη θάλασσα

Είναι οι μέρες που μετράς αντίστροφα για να φύγεις διακοπές στο νησί, αλλά είσαι ακόμη στην πόλη, στο γραφείο, μπροστά στον υπολογιστή να απαντάς σε mails, #mystory. Είναι τα ηλιοβασιλέματα, οι ατελείωτες ώρες στην παραλία κάτω από τον ήλιο, τα παγωτά στο λιμάνι και τα κοκτέιλς στο beach bar, τα βραδινά party στην παραλία, τα beach waves στα μαλλιά. Το καλοκαίρι-aka η ομορφότερη εποχή του χρόνου- είναι εδώ και εσύ έχεις ήδη κατεβάσει τη βαλίτσα για να πακετάρεις τα απαραίτητα (ή τουλάχιστον να σκεφτείς τι θα πάρεις μαζί σου). Πρώτο στη λίστα σου -ως γνήσια beauty addict- το αντηλιακό σου φυσικά. Αυτό που έχεις ήδη στην τσάντα σου, χρησιμοποιείς 365 μέρες το χρόνο και αυτό που μπορεί να καλύψει κάθε σου ανάγκη, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, προστατεύοντάς σε από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, από την πόλη μέχρι το νησί και την εξοχή.

Γιατί όλοι έχουμε ανάγκη από τη βιταμίνη D που μας προσφέρει η έκθεση στον ήλιο και το χάδι του στην επιδερμίδα μας, όμως, καμία μας δεν θέλει να καεί ή να «γυαλίζει» η επιδερμίδα της μετά από λίγες ώρες στον ήλιο. Σωστά; Τι σου λείπει; Ο ιδανικός αντηλιακός σύμμαχος. Το κατάλληλο αντηλιακό για τις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας. Αυτό που μπορεί να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να σε προδώσει λεπτό. Κι αν σε έβαλα σε σκέψεις, παρακάτω σου λύνω κάθε απορία, δείχνοντάς σου μερικά από τα αντηλιακά προϊόντα Carroten  που έχουμε ξεχωρίσει για το δικό μας νεσεσέρ φέτος το καλοκαίρι.

 

Η αντηλιακή πούδρα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όπου κι αν βρεθείς (από το γραφείο, έως την παραλία και το βραδινό beach party)

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν τις πούδρες, ενώ από την άλλη αντιπαθούν τη λιπαρότητα και την ανεπιθύμητη γυαλάδα, αυτή η πούδρα πρέπει να μπει πρώτη στη λίστα με τα must have του καλοκαιρινού νεσεσέρ σου (στο δικό μας είναι ήδη, δηλαδή). Γιατί και ποια δε θέλει ματ αποτέλεσμα καθ’ όλη τη διάρκεια μίας καλοκαιρινής μέρας; Η ολοκαίνουρια αντηλιακή πούδρα προσώπου Carroten Compact Powder με SPF30, παρέχει UV προστασία ενώ προσφέρει κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί. Είναι μάλιστα το αγαπημένο αντηλιακό προϊόν της Έλενας Παπαρίζου, που της προσφέρει καλλυντική περιποίηση με ταυτόχρονη UV προστασία, για τις βόλτες της στη θάλασσα και στο κέντρο της Αθήνας.

Εναλλακτικά, η ανανεωμένη Carroten Mat Look Face Cream SPF30 είναι αυτή που έχουμε ξεχωρίσει. Έχει ενισχυμένο τετραπλό σύστημα προστασίας από το μεγαλύτερο φάσμα της επιβλαβούς UV και υπέρυθρης ακτινοβολίας (UVB+UVA+VL+IRA) και πιο λεπτόρρευστη υφή, που απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα.  Ακόμη, παρέχει εξαιρετικά ματ όψη λόγω της τεχνολογίας Anti-shine, ενώ η αίσθηση που αφήνει είναι τελείως ανάλαφρη και μη λιπαρή, χάρη στη hydravelvet υφή της. 

 

Το μυστικό για ενυδατωμένη επιδερμίδα όλη μέρα ή αλλιώς το hero product όπου κι αν βρεθούμε

 

Ειδικά τώρα, τους καλοκαιρινούς μήνες, η επιδερμίδα μας υποφέρει από τη ζέστη και τις ακτίνες του ηλίου. Αυτό που χρειάζεται είναι extra φροντίδα και αναζωογόνηση. Η ενυδάτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας επιβάλλεται, και ένα νερό προσώπου σε μορφή spray είναι αυτό που θα σε δροσίσει και θα σε «σώσει» -μη σου πω- στο πι και φι. Με μεταλλικά άλατα & ιχνοστοιχεία, το Carroten Facial Water Spray προσφέρει στην επιδερμίδα αυτήν την extra cool αίσθηση και ενυδάτωση, αφήνοντάς την με μία μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης. Ιδανικό για την παραλία, κάθε ταξίδι, ακόμη και το γραφείο. Αλήθεια, θα το λατρέψεις.

Με τα μαλλιά μου τι κάνω;

 

Η πιο συχνή ερώτηση και η μεγαλύτερη παράλειψη των περισσότερων από εμάς, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η προστασία των μαλλιών μας. Γιατί δεν είναι μόνο η επιδερμίδα του προσώπου σου που χρειάζεται extra περιποίηση το καλοκαίρι, αλλά και τα μαλλιά σου! Το Spray περιποίησης μαλλιών Carroten, Protect and Shine δεν προστατεύει τα μαλλιά μας μόνο από την ηλιακή ακτινοβολία, τη θάλασσα και το χλώριο, αλλά ενισχύει παράλληλα τη φυσική άμυνα της τρίχας. Η σύνθεσή του είναι τόσο ελαφριά και καθόλου λιπαρή που δε «βαραίνει» τα μαλλιά. Χρησιμοποίησε το όσες φορές την ημέρα αισθανθείς πως το έχουν ανάγκη τα μαλλιά σου!

Extra Tip: Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάς να περιποιείσαι τα χείλη σου. Το αντηλιακό balm χειλιών, Summer Kiss SPF25, προστατεύει τα χείλη από τη UV ακτινοβολία. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, αφήνοντας τα χείλη λεία και απαλά, προσδίδοντας ένα φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα.