BEAUTY

Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το μπάνιο σου

Η σωστή και αποτελεσματική φροντίδα της επιδερμίδας μας ξεκινά από το μπάνιο. Μετά από ένα χαλαρωτικό ντους η επιδερμίδα σου είναι καθαρή, απαλή, με ένα άρωμα φρεσκάδας, ενώ είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσεις στη συνέχεια. Και αν με ρωτάς, βασική αρχή στην περιποίησή της είναι η σοφή επιλογή των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσεις μέσα στο μπάνιο. Να είναι αξιόπιστα,  να καθαρίζουν βαθιά, να ενυδατώνουν, να προσφέρουν μία αίσθηση φρεσκάδας χωρίς να αφυδατώνουν ή να ερεθίζουν την επιδερμίδα, αφήνοντάς την στο τέλος απαλή. Για ακόμη μία φορά, λοιπόν, κάναμε την έρευνά μας και καταλήξαμε στους ιδανικούς συμμάχους από τη Pharmasept, την εταιρεία που οραματίστηκε, σχεδίασε και κατοχύρωσε την αποτελεσματική και επιτυχημένη σύνθεση όλων των προϊόντων καθαρισμού της με πατέντα για την αποσμητική και προστατευτική δράση τους.

 

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όλα τα προϊόντα καθαρισμού της καθαρίζουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα, χωρίς να προκαλούν ξηρότητα ή ερεθισμούς. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα αποκτά υγεία, ισορροπία και διατηρείται καθαρή και προστατευμένη. Ακόμη, περιέχουν pH 5.5 που είναι ίδιο  με αυτό της επιδερμίδας μας,  αποτελούνται από φυσικά συστατικά και είναι allergens, parabens & soap free.

Το μυστικό για υγιεινό καθαρισμό, ενυδάτωση και 24ωρη φρεσκάδα κρύβεται στην επιλογή ενός αφρόλουτρου με ήπια αντισηπτική δράση για σώμα, πρόσωπο & ευαίσθητη περιοχή, όπως το Hygienic Shower.

 

Χάρη στην ειδικά μελετημένη του σύνθεσή του, χωρίς αλκάλια & σαπούνι, ενυδατώνει την επιδερμίδα, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό, καθόλου ερεθισμούς ή την αίσθηση του τραβήγματος στο τέλος. Μάλιστα, οι ήπιοι αντιμικροβιακοί παράγοντες εξουδετερώνουν αποτελεσματικά τα βακτήρια και τις δυσάρεστες οσμές, προσφέροντας υγιεινή καθαριότητα και φρεσκάδα που διαρκεί. Παράλληλα, τα φυσικά εκχυλίσματα και το pH5.5, επαναφέρουν τη φυσιολογική ισορροπία του δέρματος, αφήνοντάς το ενυδατωμένο και απαλό. Τέλος, τα εκχυλίσματα Καλέντουλας, Aloe Vera και Αλλαντοΐνης, με ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες, ανακουφίζουν την επιδερμίδα από  κοκκινίλες.

 

Αν λατρεύεις το άρωμα Καμέλιας, δες έχεις παρά να δοκιμάσεις το αφρόλουτρο Hygienic Shower Camelia με ήπια αντισηπτική δράση, που θα χαρίσει λάμψη, φρεσκάδα & ενυδάτωση στο δέρμα.

Last but not least… δεν πρέπει να ξεχνάς να δείχνεις ιδιαίτερη φροντίδα στην ευαίσθητη περιοχή σου

 

Για την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής, ο απαλός αφρός υγιεινού καθαρισμού,  Hygienic Foam Wash είναι αυτό που χρειάζεσαι. Είναι υποαλλεργικός, έχει pH 5.5 και φυτικά εκχυλίσματα για καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής σου αλλά και την ανακούφιση των αιμορροΐδων. Αυτή άλλωστε, η τριπλή δράση του καταπραϋνει από συμπτώματα κνησμού και τοπικής ξηρότητας, απομακρύνει την κακοσμία και προστατεύει από «εξωτερικές» επιθέσεις, όπως μικροοργανισμοί και μολύνσεις.