BEAUTY

Τα πιο ξεχωριστά καλοκαιρινά δώρα με άρωμα παραδείσου

Είσαι ακόμη στην πόλη και μετράς αντίστροφα για τις διακοπές σου. Οι εκπτώσεις έχουν μπει και σίγουρα αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να δραπετεύσεις στα μαγαζιά, ετοιμάζοντας τη βαλίτσα και ανανεώνοντας το νεσεσέρ σου. Κι όταν μιλάμε, εμείς τα κορίτσια του beauty, για ταξίδια, αποδράσεις εντός πόλης και αρωματικούς προορισμούς, δεν γίνεται να μην περάσουμε μία βόλτα από το Heaven on Earth στην Κηφισιά.

 

Αγαπημένα brands ομορφιάς και διακόσμησης, που ανανεώνονται συνεχώς, ιδιαίτερες αρωματικές εσάνς, πολυτελείς συλλογές κεριών και home fragrances αλλά και ξεχωριστά προϊόντα για τα μαλλιά και την επιδερμίδα είναι μόνο μερικά απ’ όλα αυτά που θα ανακαλύψεις και – είμαι σίγουρη- θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά.

 

Memo, Molton Brown, Omorovicza, Oribe, Dr.Vranjes, Starck, Laundress και Heeley είναι μερικά από τα δικά μου αγαπημένα, που αξίζει να τσεκάρεις.

 

Κάθε συλλογή που θα βρεις-μέσα από τις συνεργασίες με τους πιο εκλεπτυσμένους οίκους- είναι και ένα διαφορετικό ταξίδι σε όλες τις γωνιές του κόσμου που σε γεμίζει με προσμονή και επιθυμία για νέες εμπειρίες και όνειρα.

 

Plus: Ιδανικός προορισμός αν θέλεις να ζήσεις μία ξεχωριστή gifting εμπειρία για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Και ναι υπάρχει ένα ακόμη beauty λόγος για να κάνεις το Heaven On Earth στέκι σου αυτή την περίοδο. Με αγορές άνω των 350 ευρώ, παίρνεις δώρο τα αγαπημένα σου προϊόντα ομορφιάς σε travel size -ιδανικά για τη βαλίτσα των διακοπών σου- αξίας 95 ευρώ. (Το δικό μου δώρο ήδη το πήρα)

 

Διεύθυνση: Λεβίδου 16 & Αργυροπούλου 1-3 , Κηφισιά

Τηλ.21 0808 1151