ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Αυτά τα ενυδατικά spray για το σώμα είναι ό,τι πιο must για το καλοκαίρι

Tα νέα σπρέι άμεσης ενυδάτωσης για το σώμα του Le Petit Marseillais είναι τα νέα must-have προϊόντα περιποίησης που πρέπει να'χεις πάντα στο μπάνιο σου. Είναι οι νέες σούπερ ενυδατικές λοσιόν σώματος και θα λατρέψεις κυρίως για τον τρόπο χρήσης τους.

Τα Moisturizing Sprays του Le Petit Marseillais τα πρωτοδοκίμασα στη γαλλική εξοχή. Τα ευχαριστήθηκα μετά από κάθε ντους. Χαρίζουν άμεση απορρόφηση. Αφήνουν υπέροχη αίσθηση ξεγνοιασιάς στο σώμα και ενυδατώνουν στο πι και φι.

Στα προτείνω λοιπόν ως after sun προϊόντα, για τόνωση και λάμψη της επιδερμίδας, για άμεση δροσιά μετά το ντους και κυρίως για την αίσθηση τρυφεράδας που αφήνουν σ΄ ολόκληρο το σώμα.

Διάλεξε ένα από τα 3 αρώματα ή και τα 3 επειδή είσαι αναποφάσιστη και τελείως beauty/skin addict.

Sublimant Express Apricot Oil and White Lily

 

Ενυδατικό σπρέι άμεσης ενυδάτωσης με έλαιο βερίκοκου και λευκό κρίνο. Ιδανικό για πολύ ξηρές επιδερμίδες. Ενυδατώνει άμεσα και αποτελεσματικά, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, αφήνοντας μια σούπερ δροσερή αίσθηση φρεσκάδας.

Nutrition Express Argan Oil and Orange Blossom

 

Ενυδατικό σπρέι άμεσης ενυδάτωσης με έλαιο αργκάν και άνθη πορτοκαλιάς. Είναι μαγικό προϊόν θρέψης και τόνωσης για τις αφυδατωμένες επιδερμίδες. Το έλαιο αργκάν χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα από τις γυναίκες της φυλής Μπέρμπερ για την προστασία της επιδερμίδας τους από τον άνεμο και από την άμμο. Ενυδατώνει βαθιά κι απορροφάται αμέσως.

Nutrition Express Shea Butter and Sweet Almond

 

Ενυδατικό σπρέι άμεσης ενυδάτωσης με βούτυρο καριτέ. Συνδυάζοντας 2 συστατικά που συλλέγονται στη Νότια Γαλλία, αυτό το βελούδινο σπρέι είναι και το πιο αγαπημένο μου, καθώς προσφέρει αποτελεσματική θρέψη στο δευτερόλεπτο, μεταξένια αίσθηση, ενώ αφήνει ένα μαγικό άρωμα καλοκαιριού.