STYLING TIPS

5 στιλιστικά λάθη που κάνεις επιστρέφοντας από τις διακοπές σου

Το Instyle σε συμβουλεύει τι λάθος κάνεις στο στυλ σου, μόλις επιστρέψεις από τις διακοπές.

Οι διακοπές όλων σιγά σιγά φτάνουν στο τέλος τους και δυστυχώς -ή ευτυχώς για πολλούς- οι ανέμελες μέρες γίνονται παρελθόν. Η ξεγνοιασιά λοιπόν δίνει τη θέση της στη γεμάτη καθημερινότητα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες συνοδεύονται και με τις αντίστοιχες ενδυματολογικές επιλογές.

 Ποια λάθη πρέπει να αποφύγετε -και να αποφύγουμε- όμως επιστρέφοντας από τους παραθαλάσσιους προορισμούς;

Το InStyle.gr τα επισημαίνει έτσι ώστε να μην παρασυρθείτε.

1. Μπορεί το καλοκαίρι να είναι ακόμα εδώ, αλλά το νησί, για φέτος τουλάχιστον, είναι παρελθόν. Αυτό σημαίνει πως τα πολύ αποκαλυπτικά σορτς και ρούχα γενικότερα, πρέπει να μείνουν μαζί με τα μαγιό σας και δεν έχουν καμία θέση στο καθημερινό σας ντύσιμο, εκτός αν είστε ακόμα έφηβη ή στα early 20s σας. Μην παρασύρεστε και «δείχνετε» περισσότερα απ’ ότι πρέπει, επειδή απλώς είστε ακόμα σε διάθεση διακοπών.

2. Κάνατε ηλιοθεραπεία. Ναι, το ίδιο κάναμε και εμείς και πολλές χιλιάδες ανθρώπων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλο τον κόσμο. Προσπαθήστε να μη φοράτε ρούχα μέσω των οποίων επιδεικνύεται το σημάδι που άφησε το μαγιό σας. Το μαύρισμά σας είναι χρυσαφένιο, αλλά το «ευρύ κοινό» δεν χρειάζεται να γνωρίζει όλα τα λευκά σημεία της σιλουέτας σας.

3. Τα καλοκαιρινά μαλλιά είναι ακόμα ένα κεφάλαιο που πρέπει να προσέξετε. Τι εννοούμε; Μπορεί το ατημέλητο και αέρινο χτένισμα της παραλίας να ταιριάζει όσο τίποτα με την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα σας, σίγουρα όμως δεν είναι κατάλληλο για το γραφείο, γι’ αυτό φροντίστε να το αποφύγετε.

4. Το σουτιέν είναι ένα κομμάτι που απλά σας εγκλωβίζει το καλοκαίρι. Είναι λογικό λοιπόν να θέλετε να απαλαγείτε από αυτό κατά τη διάρκεια των διακοπών. Όταν επιστρέψετε στον εργασιακό σας χώρο όμως, καλό θα ήταν να το επαναφέρετε στις καθημερινές συνήθειες ακόμα και αν δε διαθέτετε πλούσιες καμπύλες.

5. Όταν επιστρέφουμε από τις διακοπές επιπλέον, δεν έχουμε καμία διάθεση να ντυθούμε καλά και να περιποιηθούμε τον εαυτό μας αναλόγως, γιατί το μόνο που θέλουμε είναι να κυκλοφορούμε με το μαγιό και να «οργώνουμε» τις παραλίες. Μην ξεχνάτε πως ακόμα και αν δεν έχετε όρεξη, το ελαφρώς στιλιζαρισμένο ντύσιμο είναι απαραίτητο για τον εργασιακό σας χώρο, οπότε πρέπει να αφήσετε πίσω την χαλαρή διάθεση των διακοπών..

Διάβασε επίσης στο Instyle

10 tips για να σας ερωτευτεί και πάλι από την αρχή

Γυρίσατε από διακοπές και σκέφτεστε να χωρίσετε; 11 πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν πάρετε την απόφαση