ΣΩΜΑ

Ο πιο οικονομικός τρόπος να μετατρέψεις το ντους σου σε εξωτικό spa

Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με τη χαλάρωση, την ευεξία και την αναζωογόνηση που αισθάνεται κανείς μετά από μια επίσκεψη σε spa. Πολλές φορές βέβαια, δεν θέλει κόπο ή χρήματα, αλλά τρόπο, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, που στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι άλλο από το πώς μπορείς να μετατρέψεις το απλό ντους σου σε μία πιο εξωτική και χαλαρωτική εμπειρία.

Και τι πιο εξωτικό από το άρωμα καρύδας, πόσο μάλλον στο ντους σου;

Το Exotic Spa Shower Oil από τη νέα σειρά αφρόλουτρων bioten Shower Oils της bioten κάνει ακριβώς αυτό που λέει: Μετατρέπει το ντους σε ένα εξωτικό spa, χαρίζοντας πολυτελείς στιγμές απόλαυσης, περιποίησης και φροντίδας. Έμπνευση για τη δημιουργία της νέας σειράς bioten Shower Oils αποτέλεσαν αγαπημένα, πολύτιμα, εξωτικά έλαια, όπως το marula oil και το coconut oil, που είναι γνωστά για τις ευεργετικές ιδιότητες που έχουν για την επιδερμίδα, προσφέροντας ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη που διαρκεί.

 

Η σύνθεση του bioten Exotic Spa Shower Oil ξεχωρίζει για τα τρία υπέροχα έλαια που διαθέτει: coconut oil, marula oil και buriti oil. Το έλαιο καρύδας (coconut oil) είναι το “super-food” της επιδερμίδας και φημίζεται για την ενυδατική, αντιγηραντική και αντιοξειδωτική του δράση, ενώ το marula oil που συχνά αποκαλείται «το μυστικό ομορφιάς των γυναικών στην Αφρική» είναι πλούσιο σε βιταμίνη C – τέσσερις φορές περισσότερο από το πορτοκάλι – βιταμίνη Ε και ελαϊκό οξύ, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες. Το buriti oil «κλείνει» την τριάδα των εξωτικών ελαίων και εγγυάται δέρμα μαλακό κι ενυδατωμένο, σε κάθε άγγιγμα

Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να αφεθείς στο σαγηνευτικό του άρωμα.