ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Πώς θα διώξεις μακριά την κυτταρίτιδα

Η όψη φλοιού πορτοκαλιού εξαλείφεται μόνο όταν ακολουθείς το σωστό πρόγραμμα. Εφάρμοσε τα παρακάτω με θρησκευτική ευλάβεια και θα εκπλαγείς. 

Απολέπιση. Και το σώμα χρειάζεται ανανέωση για να προετοιμαστεί για την ενυδάτωση ή την εξειδικευμένη περιποίηση. Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται έτσι άμεσα και ενεργοποιείται η μικροκυκλοφορία. Σε δέρμα νωπό κάνε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις με το απολεπιστικό, χρησιμοποιώντας σφουγγάρι, την ειδική βούρτσα για απολέπιση ή ακόμα και τα δάχτυλα σου. Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, επίλεξε προϊόντα με μικρούς κόκκους και φυσική σύνθεση. Προτίμησε να κάνεις απολέπιση μια με δυο φορές την εβδομάδα γιατί η υπερβολική χρήση προκαλεί ξηρότητα στο δέρμα. TIP: Μη παραλείπεις τις εξής περιοχές: στήθος, λαιμό, αγκώνες και γόνατα.

Ενυδάτωση. Με την τραχιά υφή και την θαμπή όψη να έχουν εξαφανιστεί μετά την απολέπιση, το αμέσως επόμενο βήμα που θα ενισχύσει το αποτέλεσμα και θα συμβάλλει στην αποφυγή ερεθισμών είναι η  ενυδάτωση. Επίλεξε εμπλουτισμένα προϊόντα σώματος που προσφέρουν στην επιδερμίδα την υγρασία που χρειάζεται. Κυκλοφορούν πολλά στην αγορά, που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες: λοσιόν, τζελ, γαλακτώματα, λάδια. TIP: Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα, προτίμησε πλούσιες συνθέσεις.

Εξειδικευμένα προϊόντα. Τα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας διαλύουν το συσσωρευμένο λίπος, λειαίνοντας την προβληματική περιοχή και βελτιώνοντας την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού. Αν δεν σου αρέσει να απλώνεις κρέμες μετά το πρωινό ντους, υπάρχουν και προϊόντα που ενεργοποιούν το μεταβολισμό κατά τη διάρκεια του ύπνου, όπως το Celludestock Overnight της Vichy, ή το Bodytonic Night της Garnier. TIP: Για καλύτερα αποτελέσματα, ρίξε για λίγα λεπτά κρύο νερό στα πόδια σου από τα γόνατα ως τους αστραγάλους πριν την εφαρμογή του προϊόντος.

Έξυπνη διατροφή. 1. Μείωσε τις ποσότητες φαγητού ή περιόρισε συγκεκριμένες τροφές όπως τα γαλακτοκομικά για μια εβδομάδα. Αν το συνδυάσεις με πρωτεϊνική δίαιτα τα αποτελέσματα είναι σίγουρα.  2. Η ζυγαριά είναι ο καλύτερος σου φίλος! Παρακολουθήστε την εξέλιξή σας κάθε μέρα πριν το πρωινό. 3. Νερό! Ένα λίτρο την ημέρα θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις τα λίπη και τις τοξίνες και θα βελτιώσει τη λειτουργία του οργανισμού σου.

Διατροφικά συμπληρώματα: Πλούσια σε στοιχεία που θωρακίζουν τον οργανισμό και τον βοηθούν να λειτουργήσει σωστά, τα συμπληρώματα διατροφής θέτουν τις προϋποθέσεις για εξαφάνιση συμπτωμάτων όπως η όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Στοχευμένη άσκηση. Τα steps είναι η καλύτερη άσκηση, αφού μπορείς να την κάνεις όπου κι αν βρίσκεσαι! Ιδανικό σημείο οι σκάλες, στο σπίτι ή στο γραφείο. Ξέχασε το ασανσέρ και θα δεις τα πόδια σου γυμνασμένα και λεία σε λίγο μόνο καιρό.

Λεμφικό μασάζ: Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και μειώνει την κατακράτηση υγρών. Απευθυνθείτε σ’ έναν ειδικό και πολύ γρήγορα θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα.

Οι προτάσεις μας

1. Κρέμα εντατικής θεραπείας κατά της κυτταρίτιδας για τη νύχτα Bodytonic Night, Garnier

 

2. Κρέμα απολέπισης Spa Fit Smoothing & Refining Body Scrub, The Body Shop

 

3. Αντικυτταριδικό τζελ υψηλής απόδοσης με ειδική κεφαλή μασάζ Optimals AntiCellulite gel, Oriflame

 

4. Λάδι τελειοποίησης κατά της ορατής όψης φλοιού πορτοκαλιού Body Refirm Anti-Cellulite Oil, Biotherm

 

5. Αγωγή αδυνατίσματος κατά τη διάρκεια της νύχτας Celludestock Overnight,Vichy

 

6. Κρέμα εντατικής ενυδάτωσης και σύσφιξης Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Body Cream, Estee Lauder

 

7. Κρεμώδες τζελ κατά της τοπικού πάχους Advanced Body Creator Super Slimming Reducer, Shiseido

 

8. Αντιγηραντικό λάδι σώματος Γιασεμί, Κορρές, στα φαρμακεία

 

9. Αγωγή κατά της κυτταρίτιδας με σύμπλεγμα καφεΐνης Slim Design, Elancyl

 

10. Polishing Body Brush, Aromatherapy Associates, Attica Golden Hall