ΣΩΜΑ

Γιαούρτι για το σώμα; Είναι τέλειο

Ο καιρός θέλει δεν θέλει θα ανοίξει. Η έλλειψη χρόνου σου όμως παραμένει η ίδια. Κι η δική μου, μην ανυσυχείς. Κι όσο και να ξέρουμε ότι η ενυδάτωση σώματος είναι τελείως απαραίτητη, ειδικά μετά το ντους, αυτή η ενυδάτωση είναι η έκπτωση που κάνουμε στην περιποίηση συνολικά επειδή δεν προλαβαίνουμε, οπότε και την αφήνουμε στην άκρη. Ειδικά όταν μετράμε τα λεπτά για να τα διαχειριστούμε όλα.

Δώσε μου ελάχιστα λεπτά από το χρόνο σου για να σου μιλήσω για τα πιο φανταστικά προϊόντα σώματος, που ενυδατώνουν και τονώνουν την όποια επιδερμίδα σε χρόνο dt. Μη σημειώσεις. Αποστήθισε. The Body Shop, Body Yogurts. Γιαούρτι για το σώμα. Υπερτέλειο και vegan. Βελούδινο και δροσερό. Το κάτι άλλο, σου ορκίζομαι.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

Δηλώνω ενθουσιασμένη. Απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα. Συγκεκριμένα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα μεταμορφώνει ή καλύτερα αλλάζει την υφή της επιδερμίδα. Έτσι απλά είναι όλο για το πιο συγκλονιστικό γιαούρτι σώματος, που από ό,τι φαίνεται αναμένεται να γίνει talk of the social σ’ ολόκληρο τον πλανήτη του μπιουτόκοσμου.

Για την ιστορία θέλω να ξέρεις ότι πριν από 25 χρόνια, η The Body Shop μεταμόρφωσε την ενυδάτωση σώματος από απλή εφαρμογή σε πραγματική απόλαυση για την επιδερμίδα, δημιουργώντας για πρώτη φορά στα χρονικά το Body Butter. Σήμερα, μία ακόμη πρωτοποριακή σύνθεση έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα της περιποίησης και να μεταμορφώσει πλήρως τον τρόπο που ενυδατώνουμε καθημερινά την επιδερμίδα μας. Αυτό που κάνει τα Body Yogurts τόσο ξεχωριστά είναι η αναζωογονητική σύνθεση gel-cream, που ενώ προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση και μια μοναδική άνεση στην αίσθηση που σ’ αφήνει. Τα Body Yogurts είναι τέλεια για μία πρωινή ή νυχτερινή περιποίηση, ανεξαρτήτως εποχής κι είναι ιδανικά για τις ζεστές, ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού, αφού δεν αφήνουν κολλώδη αίσθηση και προβλέπω να τα φοράμε όλες μετά τον ήλιο ως after sun.

 

Σ’ άλλα ωραία τα Body Yogurts περιέχουν υαλουρονικό οξύ βιολογική ζύμωσης κι ενώ ενυδατώνουν φουλ την ξηρή επιδερμίδα, καταπραΰνουν την ξηρή κι ευαίσθητη. Επίσης είναι εμπλουτισμένα με γλυκερίνη φυτικής προέλευσης, για να συγκρατούν την υγρασία, ενώ είναι εμπλουτισμένα με γάλα αμυγδάλου κι εκχυλίσματα φρούτων από το εμπόριο με κοινότητες. Όλα αυτά όμως τα μοναδικά συστατικά κάνουν τα ανάλαφρα κι απολαυστικά Body Yogurts να είναι 100% vegan. Επιπλέον είναι δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς παραφίνη και mineral oil.

Εσύ επίλεξε το Body Yogurt που σε τονώνει μεταξύ 6 εκπληκτικών αρωμάτων: Strawberry, Mango, Almond Milk, Coconut, Moringa και British Rose. Προσωπικά αν και δεν μπορώ να διαλέξω ένα αγαπημένο το προβάδισμα το ‘χει η καρύδα.

πι.ες: Όλα τα Body Yogurts περιέχουν βιολογικό γάλα αμυγδάλου από τον συνεταιρισμό Mañan, που έχει έδρα την Αλικάντε της Ισπανίας. Η The Body Shop συνεργάζεται με τον Mañan από το 2016. Ο συνεταιρισμός παρέχει σταθερή εργασία στους τοπικούς μικροπαραγωγούς, που εξάγουν το γάλα αμυγδάλου χρησιμοποιώντας ήπιες μεθόδους καλλιέργειας. Επιπλέον, κάνουν κομποστοποίηση χρησιμοποιώντας τα άχρηστα κελύφη σπασμένων καρπών που δεν διατίθενται προς πώληση, συμβάλλοντας έτσι στην ελαχιστοποίηση των αποβλήτων. Τέλος, τα Body Yogurts Moringa και British Rose είναι επιπλέον εμπλουτισμένα με τα δικά τους συστατικά από το Εμπόριο με Κοινότητες – δύο εκπληκτικά συστατικά τα οποία αποτελούν νέες προσθήκες στο μοναδικό πρόγραμμα Εμπόριο με Κοινότητες της The Body Shop. Το εκχύλισμα από άνθη moringa προέρχεται από την Ρουάντα, ενώ το εκχύλισμα τριαντάφυλλου από το Herefordshire της Αγγλίας.

Διευθύνσεις καταστημάτων:>>> www.thebodyshop.gr/store-locator
Shop online:>>> https://goo.gl/yQ2mvA