ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Αυτά τα λάδια σώματος είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στην επιδερμίδα σου φέτος το καλοκαίρι

Είναι απαλά στην υφή τους, ενυδατώνουν, θρέφουν, αφήνοντας την επιδερμίδα super απαλή και διακριτικά αρωματισμένη, όλες τις ώρες της ημέρας. Το βασικότερο; Απορροφώνται αμέσως, χωρίς να αφήνουν ίχνος λιπαρότητας. Όσα δηλαδή χρειάζεται η επιδερμίδα του σώματός σου φέτος το καλοκαίρι. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τα εμπιστευτείς και να βρεις αυτό/αυτά που σου αρέσουν περισσότερο. Σε αυτό το τελευταίο, σου κλείνουμε το μάτι και σε βοηθάμε για να διαλέξεις το ιδανικότερο.

Molton Brown, Orange and Bergamot Radiant Body Oil

 

Αν έχεις συνδέσει το καλοκαίρι σου με αρώματα περγαμόντου, μανταρινιού ή κέδρου, τότε το ξηρό λάδι της Molton Brown θα γίνει η νέα σου καθημερινή απόλαυση. Κι αν θέλεις να δώσεις ακόμη μεγαλύτερη ένταση στο οσφρητικό αποτέλεσμα, δεν έχεις παρά να το «ενισχύσεις» ψεκάζοντας με το αντίστοιχο άρωμα. Θα το βρεις στο Heaven On Earth και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Bio‑Oil

 

Είναι το έλαιο που θα σε φέρει, μεταξύ άλλων, πιο κοντά στο #bikinibody στόχο σου. Εκτός από την ενυδάτωση, βοηθάει στη βελτίωση της όψης των ουλών, των ραγάδων και της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος, καταπολεμώντας τα σημάδια γήρανσης και την αφυδατωμένη επιδερμίδα.

Hei Poa, Monoi Dry Oil

 

Σταθερή αξία, αν θέλεις να ζήσεις ένα εξωτικό- αρωματικά τουλάχιστον- καλοκαίρι. Πλούσιο σε Monoi Oil, τυλίγει την επιδερμίδα με ένα πλούσιο μεταξένιο πέπλο, αφήνοντας τη ενυδατωμένη,  απαλή και διακριτικά αρωματισμένη. Θα το βρεις στο atticabeauty.gr και στα στα καταστήματα Attica.

Bao-Bao Ειδικό Λάδι Σώματος

 

Πέρα από την ενυδάτωση που προσφέρει, χάρη στο φυτικό έλαιο που παράγεται από το δέντρο Baobab, αυτό το λάδι φαίνεται να βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα της επιδερμίδας, υποστηρίζει την ταχεία αναγέννηση των κυττάρων και καθυστερεί την εμφάνιση και ανάπτυξη των ρυτίδων. Το σημαντικότερο; Θρέφει την επιδερμίδα με πολύτιμα συστατικά, χωρίς να φράζει τους πόρους. Θα το βρεις στο anapseme.com.

Caudalie Divine Oil

 

Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό εξαιρετικών ελαίων (σταφύλι, ιβίσκος, σουσάμι, έλαιο αργκάν)  και των κατοχυρωμένων αντιοξειδωτικών πολυφαινολών, αυτό το ξηρό λάδι ενυδατώνει, θρέφει και ομορφαίνει την επιδερμίδα.

Messinian Spa, Ενυδατικό Έλαιο 3 σε 1

 

Με 99.3% φυσική σύνθεση (περιέχει εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, ηλιέλαιο, ιπποφαές,  λάδι από σταφύλι, αμύγδαλο, αργκάν και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, λεμονιού και λεβάντας), το ξηρό λάδι προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα, απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Plus: Είναι ιδανικό για μασάζ. Θα το βρεις σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Youth Lab., Dry Oil

 

Έχοντας στη σύνθεσή του ένα μείγμα φυτικών ελαίων και λιποδιαλυτών δραστικών, αυτό το ξηρό λάδι προσφέρει εντατική και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας. Θρέφει, δίνει λάμψη, καταπραΰνει από τυχόν ερεθισμούς και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση. Τι άλλο θες;

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!