ΣΩΜΑ

Κάνε μόνη σου scrub κατά της κυτταρίτιδας με υλικά από την κουζίνα σου

Το καλοκαίρι πολλοί αγάπησαν, την κυτταρίτιδα ουδείς! Και αν μέσα στους στόχους σου αυτήν την περίοδο είναι να εξολοθρεύσεις -εκτός από τις κατσαρίδες – και την κυτταρίτιδα, τότε αυτό το DIY scrub μπορεί να εξελιχθεί σε ένα δυνατό όπλο στα χέρια σου!

Για το scrub θα χρειαστείς:

1 φλιτζάνι κατακάθι καφέ

1 φλιτζάνι λάδι καρύδας σε υγρή μορφή

1/2 κουταλιά της σούπας κανέλα

1 φλιτζάνι καφέ ή λευκή ζάχαρη

Η προετοιμασία θα σου πάρει λίγα λεπτά:

Σε ένα καθαρό μπολ ρίξε το λάδι καρύδας (αν είναι σε στερεή μορφή βάλε το στο φούρνο μικροκυμάτων για 1-2 λεπτά, μέχρι να λιώσει) και πρόσθεσε τον καφέ, την κανέλα και τη ζάχαρη. Ανακάτεψε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να δημιουργηθεί μία παχύρευστη πάστα. Το scrub είναι έτοιμο για χρήση!

Πώς εφαρμόζεις το scrub;

Πριν μπεις για μπάνιο, πάρε μία γενναιόδωρη ποσότητα από το scrub στα χέρια σου και άπλωσέ το στο σώμα σου (δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις περιοχές που έχεις κυτταρίτιδα). Ξεκίνα να κάνεις μασάζ  με αργές, κυκλικές κινήσεις για 3-5 λεπτά. Στο τέλος, ξέπλυνε με χλιαρό προς κρύο νερό και άπλωσε την ενυδατική κρέμα για το σώμα σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το scrub 2-3 φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα και να το κρατήσεις στο μπάνιο σου για περίπου 2 μήνες.