ΜΠΙΚΙΝΙ

Να γιατί πρέπει να δοκιμάσεις την brazilian αποτρίχωση στο μπικίνι σου

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος εκείνη που η αποτρίχωση στο μπικίνι μοιάζει πιο επιτακτική από ποτέ. Το χειμώνα και να μην προλάβεις να περιποιηθείς ενδελεχώς την ευαίσθητη περιοχή σου, δεν είναι και τόσο τρομερό (έστω και αν έχεις σύντροφο).

Το καλοκαίρι όμως; Μαγιό, κοντά σορτσάκια, αέρινα φορέματα… Όλα τους συνωμοτούν για να μην αφήνουν σε χλωρό κλαρί εσένα και το μπικίνι σου.

Στην περίπτωση που ακόμα αποτριχώνεις το μπικίνι σου με ξυραφάκι, θα ξέρεις ήδη ότι χρειάζεσαι πολύ συχνά περιποίηση, καθώς το ξυραφάκι δεν διαρκεί πάνω από 1-3 ημέρες (ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας και τρίχας). Επιπλέον, το ξυραφάκι προκαλεί πολλούς ερεθισμούς αλλά και πιο σοβαρές παρενέργειες, όπως επιθυλακίτιδες κ.ά.

Έχεις σκεφτεί ποτέ να δοκιμάσεις τη brazilian αποτρίχωση; Αν ναι, λογικά έμεινες στη σκέψη γιατί φοβήθηκες τον πόνο.

Όμως, πίατεψέ το, θα είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου (μέχρι να μπορέσεις να κάνεις laser, που είναι το πιο ιδανικό).

Η brazilian είναι παρόμοια με την αποτρίχωση με το κερί, μόνο που εδώ εκτός από το μπικίνι, προχωράς κατά μήκος των χειλιών του κόλπου και στο εσωτερικό των γλουτών σου. Το μείον σε αυτή την περίπτωση είναι ότι πρέπει οι τρίχες να είναι αρκετά εμφανείς, που σημαίνει ότι πριν την αποτρίχωση θα πρέπει να μείνεις με αυτές για αρκετό διάστημα.

Και τώρα στο επίμαχο. Ναι, δεν θα στο κρύψουμε, θα πονέσεις ΠΟΛΥ. Όμως, ο χρόνος περνά υπερβολικά γρήγορα και πριν το καταλάβεις θα έχεις τελειώσει. Και, αφού περάσει το πρωτο σοκ και αρχίσεις να χαίρεσαι το αποτέλεσμα τις αμέσως επόμενες μέρες, θα ξέρεις ήδη ότι δεν πρόκειται να αγγίξεις ξανά το μπικίνι σου με ξυραφάκι.