ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Θες πιο σφριγηλό σώμα; Την προσοχή σου παρακαλώ

Η διάλυση του λίπους κι η απομάκρυνσή του από κάθε σώμα, θα παραμένει για πάντα το στοίχημα των εργαστηριών κοσμητολογίας και μπράβο τους. Γιατί όπως και το δεις κι ό,τι κι αν ευθύνεται για τη δημιουργία κι εμφάνιση της όψης φλούδας πορτοκαλιού, έχουμε πια τα καλύτερα όπλα νέας τεχνολογίας στα χέρια μας, που όλα τα διορθώνουν ή ακόμη καλύτερα όλα τα βελτιώνουν. Ευτυχώς για όλες μας, όσο κι αν οι διατροφικές μας αμαρτίες αποτυπώνονται κατά καιρούς στο σώμα μας, έχουμε πια όλα όσα χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε αυτό τον αιώνιο γυναικείο εχθρό, που ακούει στο όνομα: "κυτταρίτιδα". Η επιστήμη έχει εξελιχθεί κι έχει αποκωδικοποιήσει πια όλη αυτή την ιστορία και έχει σχεδιάσει επιτυχώς εκπληκτικές κρέμες, που κάνουν υπέροχη δουλειά.

 

Πριν μοιραστώ μαζί σου μερικές από τις καλύτερες και πιο αγαπημένες μου κρέμες κατά της κυτταρίτιδας, γνώρισε λίγο τους παράγοντες που οφείλεται και η δημιουργία της.

1ος παράγοντας: Τα λιποκύτταρα διογκώνονται

Αυτό συμβαίνει όταν παίρνεις βάρος. Προφανώς η κακή ποιότητα του συνδετικού ιστού και η κακή κυκλοφορία προκαλούν οίδημα και κατά συνέπεια διόγκωση. Στόχος εδώ των νέων προϊόντων είναι η διάσπαση του αποθηκευμένου λίπους με σκοπό την κατανάλωσή του ως πηγή ενέργειας.

Αν κι η επιχείρηση αυτή διενεργείται τελείως  αποτελεσματικά με ενέσεις λιπόλυσης στο ιατρείο δερματολόγου (από προσωπική εμπειρία ορκίζομαι ότι είναι μαγικό το αποτέλεσμα), πολλές φορές, κάποιες κρέμες κάνουν εξαιρετική δουλειά και τις χρειάζεσαι καθημερινά (κι ιδανικά όλο το χρόνο).

2ος παράγοντας: Για όλα φταίει η κατακράτηση

Όταν τα λιποκύτταρα διογκώνονται και πιέζουν τα αγγεία προκαλούν προβλήματα στην μικροκυκλοφορία της λέμφου με αποτέλεσμα τα υγρά του οργανισμού να εγκλωβίζονται στον λιπώδη ιστό και να δημιουργούν την καθόλου ωραία για όλες εμάς ανάγλυφη όψη πορτοκαλιού.

Εδώ είναι απαραίτητες οι κρέμες με καφεϊνη και αιθέρια έλαια, που καταπολεμούν το πρήξιμο. Για πολύ πιο άμεσα αποτελέσματα είναι σημαντικό να εφαρμόζεις αυτές τις κρέμες με κινήσεις μασάζ, καθώς έτσι ενισχύεται κι η λεμφική αποσυμφόρηση.

3ος παράγοντας: Η χαλάρωση του δέρματος

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες το δέρμα χάνει περίπου το 1% του κολλαγόνου του κάθε χρόνο. Έτσι καθώς μειώνεται το κολλαγόνο το δέρμα αρχίζει να χάνει τη σφριγηλότητα και την πυκνότητά του και γίνεται ολοένα και πιο χαλαρό, αποκτώντας ζαρωμένη όψη. Ευτυχώς όμως που οι νέες επαναστατικές συνθέσεις των προϊόντων με ρετινόλη επιτυγχάνουν αναδόμηση του συνδετικού ιστού και τόνωση του δέρματος.

Όποιος κι αν είναι ο παράγοντας που ευθύνεται για τη δημιουργία της κυτταρίτιδας, έχε υπόψη σου 3 από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα κι επίλεξε ανάλογα τη δική σου κρίση κι ανάγκη.

Lierac, Body Slim Minceur Globale

A post shared by Lierac Hellas (@lierac_hellas) on

 

Πρόκειτα για ένα εκπληκτικό προϊόν κατά της κυτταρίτιδας. Έχει μια μοναδική ένωση εξαιρετικά αποτελεσματικών συστατικών, αποτέλεσμα υβριδικής κοσμητολογίας των εργαστηρίων Lierac, που ενώνει την πεμπτουσία των επιστημών και της φύσης στην καρδιά ενός υπέροχου συμπλόκου, MORPHO 4D. Για να μη σε μπερδέψω πολύ με τα επιστημονικά του (που είναι πολλά), χάρη σε κάτι πεπτίδια που περιέχει επανενεργοποιεί τον μεταβολισμό των κυττάρων στα 3 επίπεδα του δέρματος ταυτοχρόνως, με μοναδικό σκοπό να κάψει το λίπος. Είναι απ’ αυτά τα προϊόντα που βρίσκεις στο μπάνιο μου.

Elancyl, Slim Design Night

Πολλή αγάπη γι’ αυτό το προϊόν νύχτας, που αλήθεια δουλεύει φουλ κατά της επίμονης κυτταρίτιδας και το φοράω κάθε βράδυ λίγο πριν κοιμηθώ. Στο προτείνω από καρδιάς για όλα αυτά που κάνει στο σώμα έτσι απλά. Χάρη στον παράγοντα Booster night GP4G, σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα καφεϊνης3D, βοηθά στην αποδέσμευση των λιπών, ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Θα το λατρέψεις και για το αναζωογονητικό άρωμά του. Επιπλέον, εμπλουτισμένο με έλαιο καρθάμου ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα σε βάθος προσφέροντας 100% απόλαυση χάρη στην τέλεια σύνθεσή του, που είναι ιδανική και για μασάζ!

Apivita, Rose Pepper

A post shared by APIVITA (@apivita) on

 

Aν θες πλήρη αποτοξίνωση αυτή είναι μια ολόκληρη σειρά με ροζ πιπέρι και τριαντάφυλλο, που κερδίζει το θαυμασμό μου. Περιέχει αφρόλουτρο, κρέμα βαθιάς απολέπισης, κρέμα σύσφιξης, ορό αναδιαμόρφωσης και λάδι μασάζ. Ειδικά το λάδι για μασάζ είναι ένα ονειρεμένο προϊόν. Χάρη σ΄ένα εξαιρετικό μείγμα αιθέριων ελαίων από λεμόνι, ακριοκυπάρισσο, δεντρολίβανο, περγαμόντο, φύλλα νερατζιάς, πεύκο, γκρέιπφρουτ, πορτοκάλι, κυπαρίσσι, τζίντζερ, λεβάντα, πατσουλί, γεράνι, μάραθο και νέρολι, τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους. Μεταξύ άλλων, στα συν ότι συσφίγγει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας κι έχει σούπερ αναπλαστική κι ενευδατική δράση.

πι.ες: Η λιακάδα, τα μαγιό γεμάτα από αλάτι στριμωγμένα στο τελευταίο συρτάρι της ντουλάπας, ο κρύος καφές δίπλα από το καλημέρα, οι βεράντες που κάπως μοσχομυρίζουν άνοιξη και η ξεγνοιασιά που βγάζει κεφάλι σιγά – σιγά από την γωνία κομποζάρουν τέλεια με τη διάθεσή σου για λίγη έξτρα φροντίδα κι αγάπη στο σώμα σου.

εις το επανιδείν