ΣΩΜΑ

Αυτά τα body oils μπορείς να τα φορέσεις αντί για το άρωμά σου

Ένα άρωμα είναι ικανό να σου δημιουργήσει εικόνες, να σου φτιάξει τη διάθεση, να γεμίσει ενέργεια και ζωντάνια. Σωστά; Είχες σκεφτεί, όμως, πως υπάρχει τρόπος να φοράς το αγαπημένο σου άρωμα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο;

Τα νέα limited edition CHANCE Body Oil από την αρωματική συλλογή CHANCE της Chanel, είναι εδώ ως η τέλεια εναλλακτική πρόταση που μπορείς να φορέσεις αντί του αρώματός σου.Έχουν απίστευτη ελαφριά υφή που απορροφάται αμέσως, αφήνοντας μία μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα και απίστευτο άρωμα που διαρκεί. Το καλύτερο; Ο γαλλικός οίκος φρόντισε να υπάρχει ένα  body oil για κάθε γυναίκα ανάλογα με τη διάθεση αλλά και εκείνη τη στιγμή της ημέρας που το φορά.

 

– Για εσένα που βλέπεις/ θέλεις να βλέπεις τα πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία, το CHANCE Body Oil με ροζ πιπέρι, γιασεμί, υάκινθο και musk θα γίνει ο απαραίτητος σύντροφός σου!

– Ένας συνδυασμός λευκού musk και κυδωνιού «ανοίγει» το CHANCE EAU TENDRE Body Oil που καταφέρνει να ισορροπήσει ανάμεσα σε λουλουδάτες και φρουτένιες νότες, αφήνοντας ένα γλυκό και ντελικάτο άρωμα. Ιδανικό για εσένα που λατρεύεις τα ντελικάτα floral και fruity αρώματα.

– Αν πάλι προτιμάς τα φρέσκα, λουλουδάτα και «ζωντανά»  αρώματα, το CHANCE EAU FRAÎCHE Body Oil συνδυάζει αρμονικά νότες λεμονιού και κίτρου με αυτές του ξύλου.

-Τέλος, για μία έκρηξη ενέργειας, το CHANCE EAU VIVE Body Oil είναι αυτό που χρειάζεσαι μιας και ενώνει τα «ζωηρά» αρώματα του πορτοκαλιού και την κομψότητα του ξύλου κέδρου και της ίριδας.

Εμείς δηλώνουμε ξεκάθαρα ενθουσιασμένες. Εσύ, ακόμη αντιστέκεσαι;