ΣΩΜΑ

Αυτά είναι τα 3 πράγματα που θα συμβούν αν σταματήσεις να πλένεσαι για ένα μήνα

Έχεις παρακάμψει ποτέ ένα ντους μετά από το γυμναστήριο. Μάλλον ναι. Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να το παρακάμπτεις για έναν ολόκληρο μήνα; Σίγουρα θα σκέφτεσαι τα χειρότερα για την όψη σου τώρα, αλλά μην βιάζεσαι. Ίσως να μην είναι τόσο αηδιαστικά όσο φαντάζεσαι.

Δες τα 3 πράγματα που θα συμβούν αν σταματήσεις να πλένεσαι για ένα μήνα.

1) Δεν θα μυρίζεις όσο νομίζεις

Στην αρχή και μέχρι να συνηθίσει την αλλαγή το σώμα σου, ναι θα μυρίζεις (ειδικά αν δεν χρησιμοποιείς αποσμητικό). Αλλά μετά από λίγο, ο οργανισμός σου έρχεται σε μια σταθερή κατάσταση και απλά σταματάς να μυρίζεις. Προφανώς και δεν μυρίζεις σαν ροδόνερο, μυρίζεις όμως σαν άνθρωπος.

2) Το δέρμα σου ενυδατώνεται από μόνο του

Σταδιακά θα συνηδειτοποιήσεις ότι όχι μόνο δεν αφυδατώνεσαι αλλά για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα του ενός μήνα, το δέρμα σου μπορεί να ενυδατωθεί από μόνο του. Σε περίπτωση, δε, που δεις ακόμα και την ακμή σου να εξαφανίζεται, μην ξαφνιαστείς.

3) Θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο

Αν, κατά μέσο όρο, χρειάζεσαι 15 λεπτά τουλάχιστον κάθε φορά που μπαίνεις για μπάνιο, αυτό με γρήγορους υπολογισμούς 12.167 ώρες από τη ζωή σου (αν ευτυχήσεις να ζήσεις ως τα 100).

Σκέψου πόσα hobby θα μπορούσες να ξεκινήσεις, αν ελάττωνες έστω και για λίγο τη συχνότητα με την οποία βρίσκεσαι μέσα στη ντουζιέρα. Δεν είναι κακό.