ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Κουράστηκες με το βαρύ smokey eye look; Δοκίμασε την πιο “ανάλαφρη” εκδοχή που είδαμε στο show του Giorgio Armani

Μαζί με το cat eye look, τα smokey eyes είναι μια από τις κλασικές επιλογές στο μακιγιάζ των ματιών. Κι αν κουράστηκες με το βαρύ smokey eye look, στο fashion show του Giorgio Armani  για την παρουσίαση της cruise collection 2020, θα δεις - και θα θες να δοκιμάσεις- την πιο «ανάλαφρη» εκδοχή του. Εμπνευσμένο από τη δυαδικότητα της Ιαπωνίας, το graphic μαύρο eyeliner δια χειρός της Linda Cantello, International Makeup Artist του Οίκου, γίνεται ακόμη πιο soft, συνδυάζοντας το κλασικό, εκλεπτυσμένο ύφος του Οίκου Armani και τη νεωτερικότητα του αστικού.

Δες ακόμη:  Smokeliner: Δοκιμάσαμε το νέο trend στο μακιγιάζ των ματιών και σου δείχνουμε πώς θα το πετύχεις

Πώς θα πετύχεις το look:

Αρχικά, ενυδάτωσε την επιδερμίδα του προσώπου με την Crema Nera Supreme Reviving Cream Light Texture  και μετά άπλωσε το Fluid Master Primer. Έπειτα, κάνε ένα mix με το Power Fabric Foundation στην απόχρωση που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σου με μια σταγόνα από το Power Fabric Foundation στην απόχρωση # 1.

 

Στα μάτια, ξεκίνησε γεμίζοντας ελαφρώς τα φρύδια με το Eye & Brow Maestro στη σωστή πάντα απόχρωση προκειμένου να τα κάνεις να δείχνουν πιο ίσια, μακριά και πυκνά. Στη συνέχεια, με το μαύρο Smooth Silk Eye Pencil  στην απόχρωση # 4, τράβηξε μια ίσια γραμμή πάνω από τη γραμμή των πάνω βλεφαρίδων και μπλένταρέ την με φορά προς τις εξωτερικές γωνίες. Τέλος, κάνε μια ευθεία γραμμή χρησιμοποιώντας τη μαύρη απόχρωση από την “Notorious” Eye Quattro Eyeshadow Palette και με το μολύβι, κάνε μια ευθεία γραμμή στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων, η οποία θα ενώνεται με την πάνω γραμμή και μπλένταρε.

 

Όσο για τα μάτια και τα χείλη,  το υγρό κραγιόν Lip Maestro στη απόχρωση # 202,  Dolci, ήταν αυτό που έδωσε χρώμα στα χείλη και στα μάγουλα.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/armani