ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου: 8 φορές που ζηλέψαμε τα τέλεια ginger μαλλιά της

Τα ginger hair έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο και όχι άδικα. Είναι μία από τις πιο hot φθινοπωρινές αποχρώσεις που εντυπωσιάζουν και τραβούν τα βλέμματα όλων πάνω τους, ανεξάρτητα από το αν θα συνδυαστούν με ένα ιδιαίτερο χτένισμα ή μακιγιάζ. Και μιλώντας για ginger hair και διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται μέσα στη λίστα με τις αγαπημένες μας. (Τελευταία προστέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη).

Δοκιμάζοντας κατά καιρούς πολλές ginger αποχρώσεις (από το πυρόξανθο και χάλκινο έως το φλογερό κόκκινο) η παρουσιάστρια μένει πιστή σε αυτή την απόχρωση στα μαλλιά της και εμείς στηρίζουμε ξεκάθαρα αυτή την επιλογή της, σε σημείο που δεν είναι λίγες οι φορές που χαζεύουμε τις φωτογραφίες με τα υπέροχα μαλλιά της στο Instagram. Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις τα 8 πιο αγαπημένες μας, δικά της ginger-hair-moments.

Plus: Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς σε περείπτωση που θέλεις να υιοθετήσεις ένα ginger hairlook είναι να φροντίζεις για τη σωστή ενυδάτωσή τους- χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα- αν θέλεις να παραμένουν λαμπερά και υγιή.

Μία νοσταλγία για το καλοκαίρι την αισθανόμαστε η αλήθεια είναι

…Και για τα  beach waves

 

Από το Παρίσι με αγάπη…

Μας άρεσε ακόμη και με την πιο σκούρα χάλκινη απόχρωση

Με ολόισια μαλλιά: Ναι, τα θέλουμε

Με φράντζα και χαλαρές μπούκλες

Με no makeup look

Αλλά και με κόκκινο κραγιόν

 

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/ sissychristidou