BEAUTY

Self Tan: Τι πρέπει να αποφύγεις 24 ώρες πριν και μετά

Πριν λίγο σε αυτή εδώ τη στήλη σου είχαμε παρουσιάσει τα 7 αγαπημένα μας self tan προϊόντα aka τα  τα προϊόντα αυτομαυρίσματος που χαρίζουν ομοιόμορφο φυσικό μαύρισμα χωρίς έκθεση στον ήλιο. Αυτή τη φορά, στεκόμαστε στα μυστικά για να πετύχουμε το σωστό και τίμιο self tan και πιο συγκεκριμένα στις beauty κινήσεις που πρέπει να αποφύγουμε 24 ώρες πριν και μετά τα απλώσουμε στην επιδερμίδα μας.

Κράτα τις σημειώσεις σου λοιπόν:

Τόσο η απολέπιση όσο και η αποτρίχωση (είτε με κερί, είτε με ξυραφάκι) πρέπει να γίνονται 12 έως 24 ώρες πριν, έτσι ώστε οι πόροι να έχουν προλάβει να κλείσουν πριν απλώσεις το self tan στην επιδερμίδα σου.

Επίσης, καλό θα ήταν να μην έχεις απλώσει αποσμητικό, αρώματα, λοσιόν / λάδια ή άλλα προϊόντα μακιγιάζ στην επιδερμίδα σου αρκετές ώρες πριν.

Το δέρμα σου θα πρέπει να είναι εντελώς «γυμνό». Αυτό βέβαια, δε σημαίνει πως δεν πρέπει να έχεις κάνει απολέπιση ή αποτρίχωση μερικές μέρες πριν, μιας και με αυτόν τον τρόπο βοηθάς τα  προϊόντα αυτομαυρίσματος να εισχωρήσουν ακόμη βαθύτερα στην επιδερμίδα (αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα) και να πετύχεις ένα ομοιόμορφο μαυρισμένο look με μεγαλύτερη διάρκεια.

Ανάλογα, λοιπόν, με το budget που διαθέτεις και τις υφές που προτιμάς, βρες αυτό που σου ταιριάζει.