ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

Self Tan: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να το κάνεις σωστά

Πριν λίγο καιρό από αυτή εδώ τη στήλη μοιραζόμασταν μαζί σου το μυστικό για να αποκτήσεις ηλιοκαμένη επιδερμίδα μέσα σε ένα απόγευμα, χωρίς να πας στην παραλία aka self tan και τα αγαπημένα μας προϊόντα αυτομαυρίσματος. Αυτή τη φορά, στεκόμαστε στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να το απλώσεις τίμια και σωστά στην επιδερμίδα σου.

Δες ακόμη: Πώς θα αποκτήσεις ηλιοκαμένη επιδερμίδα μέσα σε ένα απόγευμα, χωρίς να πας στην παραλία

-Τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν φρόντιζε να ενυδατώνεις βαθιά την επιδερμίδα σου.

-Για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο μαύρισμα, μην ξεχνάς να κάνεις πρώτα απολέπιση δίνοντας έμφαση στα σημεία με πιο σκληρή επιδερμίδα όπως οι αγκώνες και τα γόνατα, προκειμένου να αποφύγεις τις αντιαισθητικές δυσχρωμίες. Φυσικά, απόφυγέ την – όπως και την  αποτρίχωση (είτε με κερί, είτε με ξυραφάκι)- 24 ώρες πριν, έτσι ώστε οι πόροι να έχουν προλάβει να κλείσουν πριν απλώσεις το self tan στην επιδερμίδα σου.

-Άπλωσε το self tan- αν θέλεις φόρεσε γάντια για να μη λερωσεις τις παλάμες των χεριών σου- ομοιόμορφα σε όλο σου το σώμα με κυκλικές κινήσεις και περίμενε μέχρι να απορροφηθεί καλά το προϊόν.

-Επίσης, καλό θα ήταν η επιδερμίδα σου να είναι εντελώς στεγνή aka να μην έχεις απλώσει αποσμητικό, αρώματα, λοσιόν / λάδια ή άλλα προϊόντα μακιγιάζ στην επιδερμίδα σου αρκετές ώρες πριν.

-Σε περίπτωση που δεν έβαλες γάντια, μη ξεχάσεις να ξεπλύνεις πολύ καλά τα χέρια μετά από την εφαρμογή, προκειμένου να μη μαυρίσουν.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/rosiehw/