SARAH JESSICA PARKER

Το μυστικό ομορφιάς της Sarah Jessica Parker βρίσκεται στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Έχουν στη διάθεσή τους ένα σωρό καλλυντικά και θεραπείες, μπορούν να διαθέσουν αρκετά χρήματα για να διατηρήσουν τη φρέσκια και νεανική τους επιδερμίδα, ωστόσο το κριτήριο των διάσημων κυριών της διεθνούς showbiz δεν είναι πάντα η τιμή. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις λέει ο καλός λαός, αλλά από την άλλη το value for money είναι -ευτυχώς- τάση των ημερών. Και οι celebrities το αποδεικνύουν επιλέγοντας beauty προϊόντα που μπορείς κι εσύ να έχεις στο νεσεσέρ σου.

Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker έχει μοιραστεί πολλές φορές μαζί μας στιλιστικά tricks αλλά δεν έχει καλή σχέση μόνο με την ντουλάπα της. Η ηθοποιός έχει ως Άγιο Δισκοπότηρο της beauty bag της την Toleriane Ultra Fluide της La Roche Posay.

Η λεπτόρευστη υφή της είναι το στοιχείο που την έχει κάνει ιδανική για την καθημερινότητα της Sarah Jessica και νομίζω ότι έχει δίκιο. Μία μικρή ποσότητα αρκεί για να ανανεώσει την επιδερμίδα στο λεπτό.

Gwyneth Paltrow

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Η γκουρού της ολιστικής προσέγγισης της ομορφιάς και του wellness, Gwyneth Paltrow έχει πλέον τη δική της σειρά καλλυντικών, ωστόσο ένα από τα μυστικά ομορφιάς της δεν κρύβεται στο νεσεσέρ αλλά στην κουζίνα της. Η ηθοποιός, όπως έχει δηλώσει στο elle.com, θεωρεί πολύ σημαντική την ενυδάτωση, γι’ αυτό φροντίζει να πίνει πολύ νερό. Ωστόσο, νιώθει και πάλι αφυδατωμένη γι’ αυτό μετά από έρευνα που έκανε κατέληξε να προσθέτει στο μεταλλικό νερό αλάτι Ιμαλαϊών γιατί βοηθά στην απορρόφηση του νερού. Δεν πρόκειται για κάποιο καλλυντικό σκεύασμα αλλά δεν έχεις τίποτα να χάσεις, αν το δοκιμάσεις.

Jessica Chastain

Η επιτομή του porcelain beauty, η Jessica Chastain έχει εμμονή με την αντηλιακή προστασία – και καλά κάνει. Η ίδια, όπως έχει πει στη Vogue.co.uk, πριν την εφαρμογή της αντηλιακής κρέμας φροντίζει να εφοδιάζει την επιδερμίδα της με βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει στην αποτελεσματικότητά της.

Για τον σκοπό αυτό, χρησιμοποιεί λίγες σταγόνες από το Skinceuticals C E Ferulic και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, μάλλον έχει δίκιο.