BEAUTY

Το φετινό συλλεκτικό ροζ βραχιόλι της Estée Lauder για τον Καρκίνο του Μαστού

Κάθε χρόνο, περίπου στα τέλη Σεπτέμβρη ανυπομονούμε να δούμε και φυσικά να φορέσουμε στο χέρι μας το ροζ βραχιολάκι της Estée Lauder, σχεδιασμένο αποκλειστικά  από τον γνωστό σχεδιαστή Δούκα Χατζηδούκα. Το βραχιόλι, που εκτός από statement, αποτελεί σύμβολο στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, που μας υπενθυμίζει να προγραμματίζουμε τον προληπτικό υπέρηχο μαστού ή τη μαστογραφία, που στόχο έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει και να περάσει το μήνυμα πως η πρόληψη σώζει ζωές.

Φέτος, η Estée Lauder ενώνει τις δυνάμεις της με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για να ενισχύσει το ταξίδι της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού σε όλη την Ελλάδα. Με κάθε αγορά pink ribbon bracelet, συγκεντρώνονται χρήματα βοηθώντας τις γυναίκες σε όλη την Ελλάδα να πραγματοποιήσουν μια δωρεάν εξέταση μαστογραφίας μέσω της κινητής μονάδας μαστογράφου, ενώ παράλληλα με αυτόν τον τρόπο, κάθε γυναίκα παίρνει μέρος  στην παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού.

Ακόμη μία χρονιά, η Ελένη Μενεγάκη είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Pink Ribbon Bracelet. Με την ευγενική συμμετοχή της, επικοινωνεί με ιδιαίτερη ευαισθησία, την σημασία της πρόληψης, ενισχύοντας δυναμικά το μήνυμα της καμπάνιας. Φωτογραφίζεται μαζί με τον Δούκα, φορώντας το συλλεκτικό βραχιόλι για το 2019 και συμβάλλει στη διάδοση του παγκόσμιου μηνύματος των εταιρειών Estée Lauder #TimeToEndBreastCancer.

 

 

To φετινό ροζ κορδελάκι γίνεται το απόλυτο σύμβολο της εκστρατείας ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού. Rose-gold, τρισδιάστατο μας υπενθυμίζει πως μόνο ενωμένοι, όπως και οι δύο κορδέλες, μπορούμε να νικήσουμε τον καρκίνο του μαστού. Το διακοσμητικό μέταλλο πλαισιώνεται από δέρμα 100% φυτικής κατεργασίας που φέρει ανάγλυφες ραβδώσεις και δύο κουμπώματα χαραγμένα με την ροζ κορδέλα.

Τα βραχιόλια θα διατίθενται από τέλος Σεπτεμβρίου στη συμβολική τιμή των 10,50 ευρώ, από τα σημεία πώλησης των προϊόντων Estée Lauder σε όλη την Ελλάδα, από το ηλεκτρονικό κατάστημα esteelauder.gr, από τα ηλεκτρονικά καταστήματα των συνεργαζόμενων αλυσίδων, καθώς και μέσα από επιλεγμένα φαρμακεία του δικτύου Darphin. Μάθε περισσότερα για την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies στο ELCompanies.com/BreastCancerCampaign.

Και μην ξεχνάς, η ελπίδα για θεραπεία μας ενώνει όλους!