ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα καλύτερα κρεμώδη ρουζ της αγοράς για να κρατήσεις το καλοκαίρι ακόμα κι όταν στολίζεις χριστουγεννιάτικο δέντρο

Θα είναι Οκτώβρης αλλά θα είναι σαν να είναι Ιούνης. Ακούγεται σαν προφητεία, αλλά αν περπατήσεις για καμία ώρα έξω στον δρόμο- πόσο μάλλον στο κέντρο της Αθήνας- θα πειστείς. Τα ΣΚ - δεν ξέρω για εσένα- αλλά εγώ πηγαίνω ακόμη για μπάνιο και στο αυτοκίνητό μου θα βρεις ακόμη την ψάθα και ένα ζευγάρι βατραχοπέδιλα. Φοράμε ακόμη κοντομάνικα και πέδιλα. Βγαίνουμε στις αυλές της πόλης, πάμε θερινό, χρησιμοποιούμε ακόμη bronzer. Κι αν με ρωτάς από το καθημερινό μακιγιάζ σου δεν πρέπει να λείπει ένα κρεμώδες ρουζ.

Τώρα, γιατί να επιλέξεις ένα ρουζ σε κρεμώδη υφή; Στην ουσία, αυτό που κάνουν τα κρεμώδη- σε αντίθεση με τα πουδρέ- ρουζ είναι ότι ενισχύουν την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας που είχες αποκτήσει και συνεχίζεις να αποκτάς καιρού επιτρέποντος.

Είναι πανεύκολα στη χρήση και την εφαρμογή τους, απλώνονται με τα δάχτυλά χωρίς πινέλα ή άλλα εργαλεία, ντύνοντας την επιδερμίδα με υγιή λάμψη στη στιγμή, σαν να έχεις αναψοκοκκινίσει από τον ήλιο.

Κάπως έτσι, αποφάσισα να κάνω την παρακάτω λίστα με τα αγαπημένα μου. Voila!

Διάβασε ακόμη: Πώς θα φτιάξεις το δικό σου κρεμώδες ρουζ

Bobbi Brown Pot Rouge For Lips & Cheeks

Από τις αγαπημένες και all time classic επιλογές στο νεσεσέρ μας. Με υπέροχη κρεμώδη υφή- που δεν κολλάει καθόλου-  δίνει  ένα φυσικό, λαμπερό χρώμα σε μήλα και τα χείλη με μια μόλις εφαρμογή.

Milk Makeup Lip+Cheek Stick (θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora)

Είναι από τις τελευταίες (και πιο hot θα μου επιτρέψεις) αφίξεις των Sephora. Πανεύκολο στη χρήση, ιδανικό για blending αλλά και για layering, ώστε η ένταση του χρώματος να είναι στα χέρια σου. Το Lip+Cheek Stick απορροφάται άμεσα χάρη στην τεχνολογία Milk Melt της Milk Makeup, για άψογο αποτέλεσμα. Θα το βρεις αποκλειστικά με ένα κλικ στα sephora.gr

Shiseido Minimalist Whipped Powder Blush

Με super ελαφριά υφή, έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει κάθε γυναίκα να πετύχει ένα φυσικό αποτέλεσμα «υγείας» στο πρόσωπό της. Τι άλλο θέλεις;

Sisley Phyto Blush Twist

Με μεγάλη διάρκεια, αυτό το ρουζ σε μορφή stick χαρίζει υπέροχο χρώμα στα ζυγωματικά και στα χείλη σου.

NARS  Liquid Blush Orgasm

Μία σταγόνα αρκεί για να αποκτήσουν τα μάγουλά σου μία δροσερή, διάφανη ιριδίζουσα λάμψη, χάρη στη ρευστή και μεταξένια του σύνθεση. Δεν βαραίνει και εξασφαλίζει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Giorgio Armani BeautyA Line Blush

Γίνεται αμέσως ένα με την επιδερμίδα, δίνοντάς της μια υγιή και λαμπερή όψη. Plus, χάρη στο μοναδικό βελούδινο απλικατέρ που επιλέγει την τέλεια ποσότητα για εφαρμογή χωρίς λάθη.

Laura Mercier Crème Cheek Colour

Κρεμώδες ρουζ σχεδιασμένο για να παρέχει όμορφο και φυσικό χρώμα στα μάγουλα με ένα απαλό, βελούδινο τελείωμα. Φωτίζει την επιδερμίδα και προσφέρει υγιή όψη. Θα το βρεις με ένα κλικ στο atticabeauty.gr.