BEAUTY

Είσαι φαν του ροδάκινου; Τότε αυτά τα 6 προϊόντα ομορφιάς έχουν μία θέση στο νεσεσέρ σου

Μπορεί το καρπούζι να έχει τη φήμη του πιο καλοκαιρινού φρούτου, όμως το ροδάκινο είναι σίγουρα αυτό που θα πάρεις πρώτο με το πιρούνι σου από το πιάτο με τα φρούτα που θα έρθει μετά από ένα μεσημερινό γεύμα. Και επειδή ο Αύγουστος που κοντοζυγώνει είναι ο #PeachMonth- όχι εμείς, ο Ronald Reagan το 1982 το όρισε, είπαμε να προετοιμαστούμε καταλλήλως έχοντας τους σωστούς συμμάχους ομορφιάς στο νεσεσέρ μας.

Too Faced Just Peachy Velvet Matte Eyeshadow Palette

Περιλαμβάνει 12 ματ αποχρώσεις ζεστών ροδακινί, βελούδινων κρεμ και πλούσιων καφέ, με φόρμουλα βασισμένη στην αποκλειστική ματ τεχνολογία της Too Faced για ένταση στο χρώμα και τέλειο blending. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από ροδάκινα και γάλα γλυκών σύκων, κρατούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη, άνετη, υπέροχα ματ, ενώ έχει τέλειο άρωμα. Θα τη βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

Korres Peach Body Soufflé

 

Με mousse υφή που απορροφάται εύκολα και προσφέρει αναζωογονητική αίσθηση στο δέρμα, αυτή η κρέμα σώματος προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και ελαστικότητα ακόμη και στην ξηρή επιδερμίδα. Plus, είναι ενισχυμένη με δύο τύπους υαλουρονικού, αντιοξειδωτικό sea water και φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, βοηθά στην μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας της επιδερμίδας προστατεύοντάς την από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς ρύπους.

TonyMoly Lip Balm

 

Ενυδατικό balm με άρωμα ροδάκινο που θρέφει τα χείλη , ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τον ήλιο χάρη στον παράγοντα SPF15 PA+. Θα το βρεις στα Sephora.

Tangle Teezer Compact Styler Cheeky Peach

 

Ξεμπερδεύει τα μαλλιά χωρίς να τους προκαλεί φθορά  ή να τα «σπάει», χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό της που «γλιστρά» πάνω τους. Η τεχνολογία της, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, κάνει τα μαλλιά σας λαμπερά, ενώ μπορείς να την κουβαλάς πάντοτε μαζί  σου για να «φρεσκάρεις» το χτένισμά σου όπου και να είσαι.

Jo Malone London Nectarine Blossom & Honey Eau de Cologne

 

Ώριμο νεκταρίνι, μέλι, φύλλα κλημεντίνης και δροσερό σορμπέ ροδάκινο συνδυάζονται αρμονικά σε αυτό το φρουτώδες άρωμα που αν δηλώνεις #peachlover πρέπει να δοκιμάσεις.

Essie Peach Side Babe βερνίκι νυχιών

 

Μπορεί να μην μυρίζει ροδάκινο, αλλά είναι η πιο γλυκιά φωτεινή ροδακινί απόχρωση που θα μπορούσες να έχεις στα νύχια σου. Δοκίμασέ την!